Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.
Denne oppskriften har fått4,4 av 5 stjerner.
Asiatisk eggerøre er stekt med soyasaus, noe som gir en deilig smak av umami. Umami betyr velsmakende på japansk, og det er nettopp det denne retten er. Topp med nori og spis med kokt ris til, og vipps så har du en rask, god og proteinrik middag!
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
En pastarett med strimlet svinekjøtt i en kremet saus med pepperoni, paprika og purre. Smakfull og enkel kosemat!
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Nystekte, hjemmelagde fiskekaker smaker kjempegodt og er en ypperlig måte å servere fisk på. Her får du dem med en deilig karristuing og stekte poteter, men det er ingenting i veien for å nyte fiskekakene mellom et godt burgerbrød eller i en fiskewrap.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Saltkjøtt av lam med raspeballer er nydelig tradisjonsmat som smaker. Om du vil lage kålrotstappe som her eller bare servere med kokt kålrot i skiver, det blir opp til deg.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Nudelsuppe, ramen, er en tradisjonell japansk rett som opprinnelig kommer fra Kina. Det finnes utallige varianter og dette er en rask og enkel variant der du bruker ferdig kyllingkraft smakssatt med blant annet chili, hvitløk, anis og misopaste. Serveres med nudler, kokte egg, skiver av saftig kyllingkjøtt, sprøe grønnsaker og frisk koriander.
Denne oppskriften har fått3,8 av 5 stjerner.
Å pille ferske, nykokte reker på bryggekanten eller i parken er er en deilig sommeraktivitet, men de beste rekene får du i sesong om vinteren. Og enten du bestemmer deg for rekeaften i varmen eller i kulda, så er rekene aller best når de får spille hovedrollen i selskap med ferskt brød, majones, sitron og dill.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Lapskaus er en velkjent tradisjonsrett i Norge. Rykende varm brun lapskaus med mørt og deilig kjøtt av høyrygg faller garantert i smak hos liten og stor.
Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.
Saftige hveteboller fylt med luftig krem og friske bringebær! Boller med litt ekstra kjærlighet du kan bake til Valentines, eller når du skal gi noe godt til noen du er glad i.
Denne oppskriften har fått3,9 av 5 stjerner.
Skikkelig sprø poteter med myk kjerne er vanskelig å motstå. Også en perfekt måte å bruke opp rester av kokte poteter. Kjempegodt som snacks alene, eller som tilbehør til kjøtt eller fisk.
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Asiatisk eggerøre er stekt med soyasaus, noe som gir en deilig smak av umami. Umami betyr velsmakende på japansk, og det er nettopp det denne retten er. Topp med nori og spis med kokt ris til, og vipps så har du en rask, god og proteinrik middag!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
En pastarett med strimlet svinekjøtt i en kremet saus med pepperoni, paprika og purre. Smakfull og enkel kosemat!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Nystekte, hjemmelagde fiskekaker smaker kjempegodt og er en ypperlig måte å servere fisk på. Her får du dem med en deilig karristuing og stekte poteter, men det er ingenting i veien for å nyte fiskekakene mellom et godt burgerbrød eller i en fiskewrap.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Saltkjøtt av lam med raspeballer er nydelig tradisjonsmat som smaker. Om du vil lage kålrotstappe som her eller bare servere med kokt kålrot i skiver, det blir opp til deg.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Nudelsuppe, ramen, er en tradisjonell japansk rett som opprinnelig kommer fra Kina. Det finnes utallige varianter og dette er en rask og enkel variant der du bruker ferdig kyllingkraft smakssatt med blant annet chili, hvitløk, anis og misopaste. Serveres med nudler, kokte egg, skiver av saftig kyllingkjøtt, sprøe grønnsaker og frisk koriander.
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Å pille ferske, nykokte reker på bryggekanten eller i parken er er en deilig sommeraktivitet, men de beste rekene får du i sesong om vinteren. Og enten du bestemmer deg for rekeaften i varmen eller i kulda, så er rekene aller best når de får spille hovedrollen i selskap med ferskt brød, majones, sitron og dill.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Lapskaus er en velkjent tradisjonsrett i Norge. Rykende varm brun lapskaus med mørt og deilig kjøtt av høyrygg faller garantert i smak hos liten og stor.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Saftige hveteboller fylt med luftig krem og friske bringebær! Boller med litt ekstra kjærlighet du kan bake til Valentines, eller når du skal gi noe godt til noen du er glad i.
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Skikkelig sprø poteter med myk kjerne er vanskelig å motstå. Også en perfekt måte å bruke opp rester av kokte poteter. Kjempegodt som snacks alene, eller som tilbehør til kjøtt eller fisk.
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!