Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

Kremet pasta med svinestrimler og pepperoni

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

En pastarett med strimlet svinekjøtt i en kremet saus med pepperoni, paprika og purre. Smakfull og enkel kosemat!

Grove fiskekaker med karristuede rotgrønnsaker

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Nystekte, hjemmelagde fiskekaker smaker kjempegodt og er en ypperlig måte å servere fisk på. Her får du dem med en deilig karristuing og stekte poteter, men det er ingenting i veien for å nyte fiskekakene mellom et godt burgerbrød eller i en fiskewrap. 

Lettsaltet lammekjøtt med raspeballer

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Saltkjøtt av lam med raspeballer er nydelig tradisjonsmat som smaker. Om du vil lage kålrotstappe som her eller bare servere med kokt kålrot i skiver, det blir opp til deg.

Kyllingramen

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Nudelsuppe, ramen, er en tradisjonell japansk rett som opprinnelig kommer fra Kina. Det finnes utallige varianter og dette er en rask og enkel variant der du bruker ferdig kyllingkraft smakssatt med blant annet chili, hvitløk, anis og misopaste. Serveres med nudler, kokte egg, skiver av saftig kyllingkjøtt, sprøe grønnsaker og frisk koriander. 

Ferske reker

Denne oppskriften har fått3,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Å pille ferske, nykokte reker på bryggekanten eller i parken er er en deilig sommeraktivitet, men de beste rekene får du i sesong om vinteren. Og enten du bestemmer deg for rekeaften i varmen eller i kulda, så er rekene aller best når de får spille hovedrollen i selskap med ferskt brød, majones, sitron og dill. 

Lapskaus

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Lapskaus er en velkjent tradisjonsrett i Norge. Rykende varm brun lapskaus med mørt og deilig kjøtt av høyrygg faller garantert i smak hos liten og stor.

Hjerteboller

Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Saftige hveteboller fylt med luftig krem og friske bringebær! Boller med litt ekstra kjærlighet du kan bake til Valentines, eller når du skal gi noe godt til noen du er glad i.

Sprøstekte poteter

Denne oppskriften har fått3,9 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
40–60 min

Skikkelig sprø poteter med myk kjerne er vanskelig å motstå. Også en perfekt måte å bruke opp rester av kokte poteter. Kjempegodt som snacks alene, eller som tilbehør til kjøtt eller fisk.

Asiatisk eggerøre

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Asiatisk eggerøre er stekt med soyasaus, noe som gir en deilig smak av umami. Umami betyr velsmakende på japansk, og det er nettopp det denne retten er. Topp med nori og spis med kokt ris til, og vipps så har du en rask, god og proteinrik middag! 

Kremet pasta med svinestrimler og pepperoni

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

En pastarett med strimlet svinekjøtt i en kremet saus med pepperoni, paprika og purre. Smakfull og enkel kosemat!

Grove fiskekaker med karristuede rotgrønnsaker

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Nystekte, hjemmelagde fiskekaker smaker kjempegodt og er en ypperlig måte å servere fisk på. Her får du dem med en deilig karristuing og stekte poteter, men det er ingenting i veien for å nyte fiskekakene mellom et godt burgerbrød eller i en fiskewrap. 

Lettsaltet lammekjøtt med raspeballer

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Saltkjøtt av lam med raspeballer er nydelig tradisjonsmat som smaker. Om du vil lage kålrotstappe som her eller bare servere med kokt kålrot i skiver, det blir opp til deg.

Kyllingramen

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Nudelsuppe, ramen, er en tradisjonell japansk rett som opprinnelig kommer fra Kina. Det finnes utallige varianter og dette er en rask og enkel variant der du bruker ferdig kyllingkraft smakssatt med blant annet chili, hvitløk, anis og misopaste. Serveres med nudler, kokte egg, skiver av saftig kyllingkjøtt, sprøe grønnsaker og frisk koriander. 

Ferske reker

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Å pille ferske, nykokte reker på bryggekanten eller i parken er er en deilig sommeraktivitet, men de beste rekene får du i sesong om vinteren. Og enten du bestemmer deg for rekeaften i varmen eller i kulda, så er rekene aller best når de får spille hovedrollen i selskap med ferskt brød, majones, sitron og dill. 

Lapskaus

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Lapskaus er en velkjent tradisjonsrett i Norge. Rykende varm brun lapskaus med mørt og deilig kjøtt av høyrygg faller garantert i smak hos liten og stor.

Hjerteboller

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Saftige hveteboller fylt med luftig krem og friske bringebær! Boller med litt ekstra kjærlighet du kan bake til Valentines, eller når du skal gi noe godt til noen du er glad i.

Sprøstekte poteter

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
40–60 min

Skikkelig sprø poteter med myk kjerne er vanskelig å motstå. Også en perfekt måte å bruke opp rester av kokte poteter. Kjempegodt som snacks alene, eller som tilbehør til kjøtt eller fisk.