Ingredienser

  • 150 g tørr tagliatelle
  • 1 stk. gul paprika
  • 0,5 stk. purre
  • 2 båter hvitløk
  • 300 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss olje
  • 100 g pepperonipølse i skiver
  • 1 beger crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 0,5 ts kvernet salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss finhakket frisk kruspersille eller bladpersille
Del

Kremet pasta med svinestrimler og pepperoni

(1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En pastarett med strimlet svinekjøtt i en kremet saus med pepperoni, paprika og purre. Smakfull og enkel kosemat!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 150 g tørr tagliatelle
  • 1 stk. gul paprika
  • 0,5 stk. purre
  • 2 båter hvitløk
  • 300 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss olje
  • 100 g pepperonipølse i skiver
  • 1 beger crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 0,5 ts kvernet salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss finhakket frisk kruspersille eller bladpersille

Slik gjør du

1. Kok pasta i en kjele med lettsaltet vann etter anvisning på pakken.

2. Skjær paprika i terninger, purre i ringer og finhakk hvitløk. 

3. Stek strimlet svinekjøtt i en varm stekepanne med olje. 

4. Ha i pepperoni og grønnsaker når kjøttet har fått en fin stekeskorpe. La alt frese i 2 minutter. 

5. Tilsett crème fraîche og buljong. Rør godt og la blandingen småkoke i 2-3 min. Smak til med salt og pepper.

Dryss over persille rett før servering og server med pasta. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant