Kremet pasta med svinestrimler og pepperoni

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Pasta og svinekjøtt i en kremet saus med pepperoni som krydder. Populær rett som er rask og grei å lage.

Ingredienser

  • 150 g tørr tagliatelle
  • 1 stk gul paprika
  • 12 stk purre
  • 2 båt hvitløk
  • 300 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss olje
  • 100 g pepperonipølse i skiver
  • 1 beger crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 12 ts kvernet salt
  • 14 ts pepper
  • 2 ss finhakket frisk kruspersille eller bladpersille

Slik gjør du

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  2. Del paprika i staver, purre i ringer og finhakk hvitløk. 
  3. Stek svinekjøtt i en stekepanne med olivenolje på middels varme. 
  4. Ha i pepperoni og grønnsaker når kjøttet har fått en fin stekeskorpe. La alt steke i 2 minutter. 
  5. Tilsett creme fraiche og buljong. La småkoke i 2-3 min. Smak til med salt og pepper og dryss over persille.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.