Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sprøstekte poteter

Ingredienser

  • 2 ss salt
  • 0,5 ts natron
  • 1 kg kokefast potet
  • 3 ss olje
  • 1 ss tørket timian
Del

Sprøstekte poteter

(0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Skikkelig sprø poteter med myk kjerne er vanskelig å motstå. Også en perfekt måte å bruke opp rester av kokte poteter. Kjempegodt som snacks alene, eller som tilbehør til kjøtt eller fisk.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 ss salt
  • 0,5 ts natron
  • 1 kg kokefast potet
  • 3 ss olje
  • 1 ss tørket timian

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Har du rester av kokte poteter, kan du dele dem i terninger og hoppe rett til trinn 3. 

Smak til med salt og pepper, og server gjerne med hjemmelaget hvitøksdressing.

Sprøstekte poteter

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB15 23.03.2023 08:55:01