Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Kveite tilberedt på tradisjonelt vis smaker fantastisk og er for mange et fast innslag på julemenyen. Kokt kveite er enkelt å få til og smaker himmelsk.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Det er utrolig digg å lage pulled pork fra bunnen av, med egen rub. Denne gode ruben er med gode julekryddere som nellik og allehånde. Resultatet av innsatsen blir en nice juleburger i brioche med syltet rødkål og rødkål-slaw.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Server nøttestek med masse gode smaker som en vegetar julemiddag eller som et tilbehør til kalkun. Server gjerne nøttesteken med tradisjonelt juletilbehør, eller med nye smaker som rødkål og mangosalat, grønnkål og eplesalat med cashewnøtter eller en rask rødkål-slaw.
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
Indrefilet av reinsdyr er et magisk mørt stykke kjøtt. Sammen med kremet soppstuing og småpoteter har du en deilig rett du kan servere til gjestene dine. Vilt godt, fra naturen!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Rause, saftige laksekoteletter er enkelt å servere gjestene dine i jula. Prikken over i'en er agurksalat og hjemmelaget hollandaise, eller kanskje sandefjordsmør - og vil du spare tid kan sausen også kjøpes ferdig.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Helstekt kalkun er et vakkert og imponerende syn på matbordet. Følger du denne oppskriften vil du garantert oppnå et smakfullt og saftig resultat.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Brandade er en rett med røtter i Frankrike og Spania, der den tradisjonelt lages med utvannet kokt klippfisk som rives fra hverandre med fingrene og blandes inn i potetmos med hvitløk. Vi har byttet ut klippfisken med rester av pinnekjøtt og har laget det som kanskje er den beste pinnekjøttresteretten som finnes.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Fløyelsmyk og deilig - panna cotta er en fantastisk enkel og god dessert som alle liker! En perfekt avslutning på et stort måltid, og nesten best av alt - den kan lages i god tid før servering.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Nordmenn elsker taco - og ribbe! Da må jo en ribbetaco være midt i blinken. Rester av ribbe i hoisinglaze, servert i lomper og toppet med syltede grønnsaker. Dette er "next level" fredagstaco - nam!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Kveite tilberedt på tradisjonelt vis smaker fantastisk og er for mange et fast innslag på julemenyen. Kokt kveite er enkelt å få til og smaker himmelsk.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Det er utrolig digg å lage pulled pork fra bunnen av, med egen rub. Denne gode ruben er med gode julekryddere som nellik og allehånde. Resultatet av innsatsen blir en nice juleburger i brioche med syltet rødkål og rødkål-slaw.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Server nøttestek med masse gode smaker som en vegetar julemiddag eller som et tilbehør til kalkun. Server gjerne nøttesteken med tradisjonelt juletilbehør, eller med nye smaker som rødkål og mangosalat, grønnkål og eplesalat med cashewnøtter eller en rask rødkål-slaw.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Indrefilet av reinsdyr er et magisk mørt stykke kjøtt. Sammen med kremet soppstuing og småpoteter har du en deilig rett du kan servere til gjestene dine. Vilt godt, fra naturen!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Rause, saftige laksekoteletter er enkelt å servere gjestene dine i jula. Prikken over i'en er agurksalat og hjemmelaget hollandaise, eller kanskje sandefjordsmør - og vil du spare tid kan sausen også kjøpes ferdig.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Helstekt kalkun er et vakkert og imponerende syn på matbordet. Følger du denne oppskriften vil du garantert oppnå et smakfullt og saftig resultat.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Brandade er en rett med røtter i Frankrike og Spania, der den tradisjonelt lages med utvannet kokt klippfisk som rives fra hverandre med fingrene og blandes inn i potetmos med hvitløk. Vi har byttet ut klippfisken med rester av pinnekjøtt og har laget det som kanskje er den beste pinnekjøttresteretten som finnes.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Fløyelsmyk og deilig - panna cotta er en fantastisk enkel og god dessert som alle liker! En perfekt avslutning på et stort måltid, og nesten best av alt - den kan lages i god tid før servering.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Nordmenn elsker taco - og ribbe! Da må jo en ribbetaco være midt i blinken. Rester av ribbe i hoisinglaze, servert i lomper og toppet med syltede grønnsaker. Dette er "next level" fredagstaco - nam!
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!