Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

Lapskaus med kjøttdeig

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Lapskaus med kjøttdeig og gode rotgrønnsaker er både raskt, enkelt og godt. Dette blir en hverdagslapskaus som er ferdig på under 20 minutter.

Varm salat med røkt makrell og poteter

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Salat med røkt makrell, kokte nypoteter og en deilig dressing med smak av pepperrot er nydelig sommermat på varme dager. Dette lager du raskt og enkelt!

Spagettigryte

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Alt i en gryte - enklere blir det ikke! Ha alle ingrediensene i en stor gryte. Vær tålmodig i ca. 15 minutter og vips har du en smakfull, deilig pastarett ferdig. Topp den med frisk basilikum og revet parmesan, lukk øynene og drøm deg bort til Italia.

Kylling i pita

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Deilig krydret kyllingkjøtt i pitabrød sammen med salat og grønnsaker - fy søren, det er godt! Dette er en enkel og rask rett som faller i smak hos både små og store. Kyllingkjøttet kan godt byttes ut med for eksempel strimlet svinekjøtt.

Saltbakt ørret med fries

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Å saltbake fisk er genialt og egner seg spesielt godt til mellomstore fisk som ørret, røye og ishavsørret. Med grovt havsalt, sitron og friske urter blir fisken ekstra saftig og smakfull.

Marinert svin indrefilet med couscoussalat

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Svin indrefilet er et magert, godt og mildt kjøtt, og egner seg perfekt til grilling. Kjøttet kan kombineres med de fleste andre smaker, og er derfor supert å marinere.

Blåbærpai

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Gjør klar for brede blåbærblå glis! Med friske bær rett fra skogen, eller fryste bær som har fått tine litt, kan du svinge opp med denne saftige blåbærpaien på kort varsel.

Gjør klar for brede blåbærblå glis! Med friske bær rett fra skogen, eller fryste bær som har fått tine litt, kan du svinge opp med denne saftige blåbærpaien på kort varsel.

Spicy couscoussalat

Denne oppskriften har fått4,5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

En spicy og digg couscoussalat med sataydressing. Den går fort å lage, og du kan gjøre den enda hottere ved å tilsette mer chilisaus. Kan serveres som en middagsrett slik den er eller sammen med falafel, kylling eller grillmat. Nam! 

Lapskaus med kjøttdeig

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Lapskaus med kjøttdeig og gode rotgrønnsaker er både raskt, enkelt og godt. Dette blir en hverdagslapskaus som er ferdig på under 20 minutter.

Varm salat med røkt makrell og poteter

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Salat med røkt makrell, kokte nypoteter og en deilig dressing med smak av pepperrot er nydelig sommermat på varme dager. Dette lager du raskt og enkelt!

Blomkålsuppe

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Under 20 min

Hjemmelaget blomkålsuppe tar nesten ikke lenger tid å lage enn å vispe sammen en posesuppe. Gevinsten du får ved å lage den selv, er den gode smaken. Toppet med litt sprøtt bacon kan den serveres som middag, eller som en deilig kveldsrett.

Spagettigryte

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Alt i en gryte - enklere blir det ikke! Ha alle ingrediensene i en stor gryte. Vær tålmodig i ca. 15 minutter og vips har du en smakfull, deilig pastarett ferdig. Topp den med frisk basilikum og revet parmesan, lukk øynene og drøm deg bort til Italia.

Kylling i pita

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Deilig krydret kyllingkjøtt i pitabrød sammen med salat og grønnsaker - fy søren, det er godt! Dette er en enkel og rask rett som faller i smak hos både små og store. Kyllingkjøttet kan godt byttes ut med for eksempel strimlet svinekjøtt.

Saltbakt ørret med fries

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Å saltbake fisk er genialt og egner seg spesielt godt til mellomstore fisk som ørret, røye og ishavsørret. Med grovt havsalt, sitron og friske urter blir fisken ekstra saftig og smakfull.

Marinert svin indrefilet med couscoussalat

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Svin indrefilet er et magert, godt og mildt kjøtt, og egner seg perfekt til grilling. Kjøttet kan kombineres med de fleste andre smaker, og er derfor supert å marinere.

Blåbærpai

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Gjør klar for brede blåbærblå glis! Med friske bær rett fra skogen, eller fryste bær som har fått tine litt, kan du svinge opp med denne saftige blåbærpaien på kort varsel.

Gjør klar for brede blåbærblå glis! Med friske bær rett fra skogen, eller fryste bær som har fått tine litt, kan du svinge opp med denne saftige blåbærpaien på kort varsel.

Spicy couscoussalat

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

En spicy og digg couscoussalat med sataydressing. Den går fort å lage, og du kan gjøre den enda hottere ved å tilsette mer chilisaus. Kan serveres som en middagsrett slik den er eller sammen med falafel, kylling eller grillmat. Nam!