Ingredienser

  • 500 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss rapsolje til steking
  • 2 båter hvitløk , finhakket
  • 1 pose tacokrydder
  • 0,5 dl vann

  • 4,5 dl couscous

  • 4 stk. tomat i terninger
  • 0,5 stk. agurk i terninger
  • 1 stk. lime , skall og saft
  • 1 bunt bladpersille , grovhakket
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

512kcal

Energi

8.6g

Fett

40.6g

Protein

63.9g

Karbohydrater

2.2mg

Jern

Del

Spicy couscoussalat

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

I denne retten får couscousen blant annet følge med tacokrydder, hvitløk og nydelig magert svinekjøtt. En smakfull “crossoverrett” som fort kan bli familiens salatfavoritt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 500 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss rapsolje til steking
  • 2 båter hvitløk , finhakket
  • 1 pose tacokrydder
  • 0,5 dl vann

  • 4,5 dl couscous

  • 4 stk. tomat i terninger
  • 0,5 stk. agurk i terninger
  • 1 stk. lime , skall og saft
  • 1 bunt bladpersille , grovhakket
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

512kcal

Energi

8.6g

Fett

40.6g

Protein

63.9g

Karbohydrater

2.2mg

Jern

Slik gjør du

  1. Brun kjøttstrimlene i varm panne sammen med hvitløk. Tilsetter tacokrydder og vann, og kok opp.
  2. Kok couscous etter anvisning på pakken.
  3. Bland kjøtt, couscous, tomater, agurk, limesaft/-skall og bladpersille.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant