Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

Sommerskinke med nykål

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Ferdig røkt og kokt sommerskinke er enkel sommermat og supert å ty til når lysten til å stå over grytene er liten. Skinken kan serveres både kald og varm, og tilbehøret kan du variere på mange måter med sesongens fantastiske ferske norske grønnsaker og poteter. Vi serverer vår sommerskinke med nydelig nykål og en frisk sennepsdressing.

Grillet ørret med agurksalat

Denne oppskriften har fått4,4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Helgrillet fjell- eller sjøørret, eller kanskje en lekker røye? Hel fisk på 500-800 gram er fantastisk å grille, og en grillrist gjør jobben enklere. Grillet sitron, agurksalat med sommerlig selskap av reddik, norske nypoteter og en klatt rømme gjør matopplevelsen komplett. 

Squashsuppe med strimlet svinebiff

Denne oppskriften har fått4,5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Dette er en herlig lettlaget og frisk suppe som kan serveres både kald og varm. Med strimlet svinebiff og litt godt brød til blir dette et ordentlig godt suppemåltid.

Salade Niçoise

Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Under 20 min

Denne klassiske, franske salaten har navnet sitt fra byen Nice i Provenceområdet.

Tacopizza med kjøttdeig

Denne oppskriften har fått3 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Taco + pizza = Superdigg! Her har vi satt sammen det beste av to verdener. En pizzadeig som gir sprø og god bunn - toppet med tacokrydret kjøttdeig og friske grønnsaker! Nam!

Blåskjellsuppe med tomat og safran

Denne oppskriften har fått3,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Safran og tomat setter både farge og særegen, fantastisk smak på denne deilige, mettende blåskjellsuppen. Husk at det er viktig å sjekke blåskjellvarselet for å være sikker på at skjellene er ok å spise!

Flintstek med coleslaw og bbq-saus

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Grillet flintstek sammen med en frisk coleslaw og saftig maiskolbe - en smaksbombe! Toppet med smaksrik bbq-saus som du enkelt kan lage selv, eller kjøp ferdig for å gjøre det enda enklere.

Bringebærmousse

Denne oppskriften har fått4,2 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

En luftig, syrlig, søt og frisk bringebærmousse er den perfekte avslutningen på  et godt måltid. Dette er en dessert alle liker, og som med fordel kan lages dagen før den skal serveres. Pynt den med friske bær og nyyyt!

Røsti med squash og egg

Denne oppskriften har fått4,1 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Grønnsaker og egg er en perfekt match. Har du rester av kokte poteter og litt squash som du ikke helt vet hva du skal bruke til, lager du denne enkle retten i løpet av under en halv time. 

Sommerskinke med nykål

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Ferdig røkt og kokt sommerskinke er enkel sommermat og supert å ty til når lysten til å stå over grytene er liten. Skinken kan serveres både kald og varm, og tilbehøret kan du variere på mange måter med sesongens fantastiske ferske norske grønnsaker og poteter. Vi serverer vår sommerskinke med nydelig nykål og en frisk sennepsdressing.

Grillet ørret med agurksalat

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Helgrillet fjell- eller sjøørret, eller kanskje en lekker røye? Hel fisk på 500-800 gram er fantastisk å grille, og en grillrist gjør jobben enklere. Grillet sitron, agurksalat med sommerlig selskap av reddik, norske nypoteter og en klatt rømme gjør matopplevelsen komplett. 

Squashsuppe med strimlet svinebiff

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Dette er en herlig lettlaget og frisk suppe som kan serveres både kald og varm. Med strimlet svinebiff og litt godt brød til blir dette et ordentlig godt suppemåltid.

Salade Niçoise

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Under 20 min

Denne klassiske, franske salaten har navnet sitt fra byen Nice i Provenceområdet.

Tacopizza med kjøttdeig

Denne oppskriften har fått3 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Taco + pizza = Superdigg! Her har vi satt sammen det beste av to verdener. En pizzadeig som gir sprø og god bunn - toppet med tacokrydret kjøttdeig og friske grønnsaker! Nam!

Blåskjellsuppe med tomat og safran

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Safran og tomat setter både farge og særegen, fantastisk smak på denne deilige, mettende blåskjellsuppen. Husk at det er viktig å sjekke blåskjellvarselet for å være sikker på at skjellene er ok å spise!

Flintstek med coleslaw og bbq-saus

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Grillet flintstek sammen med en frisk coleslaw og saftig maiskolbe - en smaksbombe! Toppet med smaksrik bbq-saus som du enkelt kan lage selv, eller kjøp ferdig for å gjøre det enda enklere.

Bringebærmousse

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

En luftig, syrlig, søt og frisk bringebærmousse er den perfekte avslutningen på  et godt måltid. Dette er en dessert alle liker, og som med fordel kan lages dagen før den skal serveres. Pynt den med friske bær og nyyyt!

Røsti med squash og egg

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Grønnsaker og egg er en perfekt match. Har du rester av kokte poteter og litt squash som du ikke helt vet hva du skal bruke til, lager du denne enkle retten i løpet av under en halv time.