Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Ferdig røkt og kokt sommerskinke er enkel sommermat og supert å ty til når lysten til å stå over grytene er liten. Skinken kan serveres både kald og varm, og tilbehøret kan du variere på mange måter med sesongens fantastiske ferske norske grønnsaker og poteter. Vi serverer vår sommerskinke med nydelig nykål og en frisk sennepsdressing.
Denne oppskriften har fått4,4 av 5 stjerner.
Helgrillet fjell- eller sjøørret, eller kanskje en lekker røye? Hel fisk på 500-800 gram er fantastisk å grille, og en grillrist gjør jobben enklere. Grillet sitron, agurksalat med sommerlig selskap av reddik, norske nypoteter og en klatt rømme gjør matopplevelsen komplett.
Denne oppskriften har fått4,5 av 5 stjerner.
Dette er en herlig lettlaget og frisk suppe som kan serveres både kald og varm. Med strimlet svinebiff og litt godt brød til blir dette et ordentlig godt suppemåltid.
Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.
Denne klassiske, franske salaten har navnet sitt fra byen Nice i Provenceområdet.
Denne oppskriften har fått3 av 5 stjerner.
Taco + pizza = Superdigg! Her har vi satt sammen det beste av to verdener. En pizzadeig som gir sprø og god bunn - toppet med tacokrydret kjøttdeig og friske grønnsaker! Nam!
Denne oppskriften har fått3,8 av 5 stjerner.
Safran og tomat setter både farge og særegen, fantastisk smak på denne deilige, mettende blåskjellsuppen. Husk at det er viktig å sjekke blåskjellvarselet for å være sikker på at skjellene er ok å spise!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Grillet flintstek sammen med en frisk coleslaw og saftig maiskolbe - en smaksbombe! Toppet med smaksrik bbq-saus som du enkelt kan lage selv, eller kjøp ferdig for å gjøre det enda enklere.
Denne oppskriften har fått4,2 av 5 stjerner.
En luftig, syrlig, søt og frisk bringebærmousse er den perfekte avslutningen på et godt måltid. Dette er en dessert alle liker, og som med fordel kan lages dagen før den skal serveres. Pynt den med friske bær og nyyyt!
Denne oppskriften har fått4,1 av 5 stjerner.
Grønnsaker og egg er en perfekt match. Har du rester av kokte poteter og litt squash som du ikke helt vet hva du skal bruke til, lager du denne enkle retten i løpet av under en halv time.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Ferdig røkt og kokt sommerskinke er enkel sommermat og supert å ty til når lysten til å stå over grytene er liten. Skinken kan serveres både kald og varm, og tilbehøret kan du variere på mange måter med sesongens fantastiske ferske norske grønnsaker og poteter. Vi serverer vår sommerskinke med nydelig nykål og en frisk sennepsdressing.
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Helgrillet fjell- eller sjøørret, eller kanskje en lekker røye? Hel fisk på 500-800 gram er fantastisk å grille, og en grillrist gjør jobben enklere. Grillet sitron, agurksalat med sommerlig selskap av reddik, norske nypoteter og en klatt rømme gjør matopplevelsen komplett.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Dette er en herlig lettlaget og frisk suppe som kan serveres både kald og varm. Med strimlet svinebiff og litt godt brød til blir dette et ordentlig godt suppemåltid.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Denne klassiske, franske salaten har navnet sitt fra byen Nice i Provenceområdet.
Denne oppskriften har fått3 av 5 stjerner.
Taco + pizza = Superdigg! Her har vi satt sammen det beste av to verdener. En pizzadeig som gir sprø og god bunn - toppet med tacokrydret kjøttdeig og friske grønnsaker! Nam!
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Safran og tomat setter både farge og særegen, fantastisk smak på denne deilige, mettende blåskjellsuppen. Husk at det er viktig å sjekke blåskjellvarselet for å være sikker på at skjellene er ok å spise!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Grillet flintstek sammen med en frisk coleslaw og saftig maiskolbe - en smaksbombe! Toppet med smaksrik bbq-saus som du enkelt kan lage selv, eller kjøp ferdig for å gjøre det enda enklere.
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
En luftig, syrlig, søt og frisk bringebærmousse er den perfekte avslutningen på et godt måltid. Dette er en dessert alle liker, og som med fordel kan lages dagen før den skal serveres. Pynt den med friske bær og nyyyt!
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Grønnsaker og egg er en perfekt match. Har du rester av kokte poteter og litt squash som du ikke helt vet hva du skal bruke til, lager du denne enkle retten i løpet av under en halv time.
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!