Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

Fiskepinner i wrap

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Under 20 min

Elsker du fiskepinner? Prøv hjemmelagde fiskepinner i wrap servert med mango og rømmedressing. En frisk variant av retten alle kjenner til! 

Svin Korma med epler og spinat

Denne oppskriften har fått4,5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Svin Korma med epler og spinat er en smakfull og fargerik rett som er lett å lage.

Enkel fiskegryte

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Sliter du med å sette de anbefalte fiskemåltidene på bordet i løpet av uken? Prøv denne raske og nydelige fiskegryten, spesialkomponert for travle hverdager!

Fårikål

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Fårikål er Norges nasjonalrett, og oppskriften er enkel. Legg kjøtt og kål lagvis i gryta med salt og pepper mellom lagene, og kok til det er mørt.

Les historien til nasjonalretten vår her

Meksikanske kyllingfajitas

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Se herover - dette er en helgefavoritt! Kyllingfajitas med meksikanske smaker. Marinert kyllingfilet full av smak blandet med masse deilig grønt, og servert i myke lefser. Vi snakker skikkelig kosemat!

Åpen vegetarlasagne

Denne oppskriften har fått3,7 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

En lasagne behøver ikke nødvendigvis bakes i ovnen. Prøv å servere den slik - lag på lag direkte på tallerkenen. Denne versjonen er vegetarisk, men du kan like gjerne lage den med den tradisjonelle kjøttsausen.

Ferskt kjøtt og suppe

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Dette er en god, gammel tradisjonsrett av kokekjøtt som gir masse smak. Kokekjøtt som oksebog eller høyrygg trenger god tid og lav temperatur for å bli skikkelig mørt. Server den varme suppen først, og deretter kjøttet i skiver sammen med poteter, grønnsaker og løksaus.

Tilslørte bondepiker

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
40–60 min

En klassisk dessert. Den perfekte blanding av søtt og syrlig, mykt og knasende.

Omelett i ovn

Denne oppskriften har fått4,4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Omelett i ovn er perfekt når du vil ha en enkel og digg middag for én. Lag den med skinke og ost, eller bruk spekeskinke eller sterk pølse for mer smak. Den kan også lages i en stor ildfast form med flere tortillalefser om du vil diske opp til mange. 

Fiskepinner i wrap

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Under 20 min

Elsker du fiskepinner? Prøv hjemmelagde fiskepinner i wrap servert med mango og rømmedressing. En frisk variant av retten alle kjenner til! 

Svin Korma med epler og spinat

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Svin Korma med epler og spinat er en smakfull og fargerik rett som er lett å lage.

Enkel fiskegryte

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Sliter du med å sette de anbefalte fiskemåltidene på bordet i løpet av uken? Prøv denne raske og nydelige fiskegryten, spesialkomponert for travle hverdager!

Fårikål

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Fårikål er Norges nasjonalrett, og oppskriften er enkel. Legg kjøtt og kål lagvis i gryta med salt og pepper mellom lagene, og kok til det er mørt.

Les historien til nasjonalretten vår her

Meksikanske kyllingfajitas

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Se herover - dette er en helgefavoritt! Kyllingfajitas med meksikanske smaker. Marinert kyllingfilet full av smak blandet med masse deilig grønt, og servert i myke lefser. Vi snakker skikkelig kosemat!

Åpen vegetarlasagne

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

En lasagne behøver ikke nødvendigvis bakes i ovnen. Prøv å servere den slik - lag på lag direkte på tallerkenen. Denne versjonen er vegetarisk, men du kan like gjerne lage den med den tradisjonelle kjøttsausen.

Ferskt kjøtt og suppe

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Dette er en god, gammel tradisjonsrett av kokekjøtt som gir masse smak. Kokekjøtt som oksebog eller høyrygg trenger god tid og lav temperatur for å bli skikkelig mørt. Server den varme suppen først, og deretter kjøttet i skiver sammen med poteter, grønnsaker og løksaus.

Tilslørte bondepiker

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
40–60 min

En klassisk dessert. Den perfekte blanding av søtt og syrlig, mykt og knasende.

Omelett i ovn

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Omelett i ovn er perfekt når du vil ha en enkel og digg middag for én. Lag den med skinke og ost, eller bruk spekeskinke eller sterk pølse for mer smak. Den kan også lages i en stor ildfast form med flere tortillalefser om du vil diske opp til mange.