Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

Sommerkoteletter med gratinert hjertesalat

Denne oppskriften har fått3,5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Sommerkoteletter med sin røkte og salte smak blir her ledsaget av grillet hjertesalat, gratinert med roquefort og et dryss med grovhakkede hasselnøtter. Spennende og enkel kosemat i sommerlige anledninger. 

Grillede grønnsaker med halloumi

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Grillet halloumi og aurbergine i krydret tomatsaus – en ordentlig smak av Middelhavet! Passer perfekt som et vegetarisk måltid på grillen, eller som en varm og god tapasrett.

Krydret fiskeburger med chilimajones

Denne oppskriften har fått4,2 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Sei er en super fisk vi godt kan spise mer av. Seifilet er ofte rimeligere enn annen fisk, har massesmak og er anvendelig til mangeflotte fiskeretter. Gjør en vri på fiskemiddagen og server denstekte seifileten i burgerbrød sammen med salat og en sprek chilimajones! Dette kan lett bli en ny fiskefavoritt i familien!

Lammespyd

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Lammekoteletter i skiver er perfekt til grillen. Tre dem på spyd og grill dem på høy varme. Couscous med grillede grønnsaker og persille er skikkelig godt tilbehør. 

Rømmegrøt

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Rømmegrøt, gjerne i følge med spekemat, har lange tradisjoner i Norge, og forbindes for mange med sankthansfeiring, olsokfeiring eller fjellturer. Grøten lager du enkelt selv, og fast tilbehør er sukker, kanel og smøret som skummes av grøten under koking.

Grillet laks med vannmelonsalsa

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Grillet laksefilet med en søt og litt spicy rub er perfekt sommermat! En frisk salsa laget av vannmelon og mango står perfekt til den grillede fisken. Nyt gjerne maten ute på terrassen! Nam!

Red velvet kake

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Red velvet er like saftig og god som den er vakker, og imponerer de aller fleste. Lag denne kaken neste gang du vil imponere!

Taquitos - tacoruller

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Fyll tortillalefser med noe godt, rull dem sammen og ha dem på en varm grill i et par minutter før du skal spise. Dette er en super måte å få brukt opp «tiloversmat» på. I disse har vi terninger av grillede sommerkoteletter, ost, løk og krydder. Perfekt som velkomstmat eller venterett.

Fyll tortillalefser med noe godt, rull dem sammen og ha dem på en varm grill i et par minutter før du skal spise. Dette er en super måte å få brukt opp «tiloversmat» på. I disse har vi terninger av grillede sommerkoteletter, ost, løk og krydder. Perfekt som velkomstmat eller venterett.

Sommerkoteletter med gratinert hjertesalat

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Sommerkoteletter med sin røkte og salte smak blir her ledsaget av grillet hjertesalat, gratinert med roquefort og et dryss med grovhakkede hasselnøtter. Spennende og enkel kosemat i sommerlige anledninger. 

Grillede grønnsaker med halloumi

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Grillet halloumi og aurbergine i krydret tomatsaus – en ordentlig smak av Middelhavet! Passer perfekt som et vegetarisk måltid på grillen, eller som en varm og god tapasrett.

Krydret fiskeburger med chilimajones

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Sei er en super fisk vi godt kan spise mer av. Seifilet er ofte rimeligere enn annen fisk, har massesmak og er anvendelig til mangeflotte fiskeretter. Gjør en vri på fiskemiddagen og server denstekte seifileten i burgerbrød sammen med salat og en sprek chilimajones! Dette kan lett bli en ny fiskefavoritt i familien!

Lammespyd

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Lammekoteletter i skiver er perfekt til grillen. Tre dem på spyd og grill dem på høy varme. Couscous med grillede grønnsaker og persille er skikkelig godt tilbehør. 

Rømmegrøt

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Rømmegrøt, gjerne i følge med spekemat, har lange tradisjoner i Norge, og forbindes for mange med sankthansfeiring, olsokfeiring eller fjellturer. Grøten lager du enkelt selv, og fast tilbehør er sukker, kanel og smøret som skummes av grøten under koking.

Grillet biff med sommersalat

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Grillet biff smaker nydelig sammen med en frisk, søt og crunchy sommersalat med vannmelon! Server gjerne sammen med et godt brød eller focaccia.

Grillet laks med vannmelonsalsa

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Grillet laksefilet med en søt og litt spicy rub er perfekt sommermat! En frisk salsa laget av vannmelon og mango står perfekt til den grillede fisken. Nyt gjerne maten ute på terrassen! Nam!

Red velvet kake

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Red velvet er like saftig og god som den er vakker, og imponerer de aller fleste. Lag denne kaken neste gang du vil imponere!

Taquitos - tacoruller

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Fyll tortillalefser med noe godt, rull dem sammen og ha dem på en varm grill i et par minutter før du skal spise. Dette er en super måte å få brukt opp «tiloversmat» på. I disse har vi terninger av grillede sommerkoteletter, ost, løk og krydder. Perfekt som velkomstmat eller venterett.

Fyll tortillalefser med noe godt, rull dem sammen og ha dem på en varm grill i et par minutter før du skal spise. Dette er en super måte å få brukt opp «tiloversmat» på. I disse har vi terninger av grillede sommerkoteletter, ost, løk og krydder. Perfekt som velkomstmat eller venterett.