Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Krydret fiskeburger med chilimajones

Krydret fiskeburger med chilimajones

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g seifilet
  • 2 ss hvetemel
  • 0,25 ts paprikapulver
  • 0,25 ts tørket timian
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 4 ss maisolje
  • 4 stk. hamburgerbrød
  • 0,5 pk ruccula á 65 g
  • 0,5 stk. rødløk

Squashsalat:

  • 0,5 stk. grønn squash
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 0,5 ts sukker

Chilimajones:

  • 2 ss majones
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sei er en super fisk vi godt kan spise mer av. Seifilet er ofte rimeligere enn annen fisk, har massesmak og er anvendelig til mangeflotte fiskeretter. Gjør en vri på fiskemiddagen og server denstekte seifileten i burgerbrød sammen med salat og en sprek chilimajones! Dette kan lett bli en ny fiskefavoritt i familien!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g seifilet
  • 2 ss hvetemel
  • 0,25 ts paprikapulver
  • 0,25 ts tørket timian
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 4 ss maisolje
  • 4 stk. hamburgerbrød
  • 0,5 pk ruccula á 65 g
  • 0,5 stk. rødløk

Squashsalat:

  • 0,5 stk. grønn squash
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 0,5 ts sukker

Chilimajones:

  • 2 ss majones
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Krydret fiskeburger med chilimajones

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 24.04.2024 00:25:45