Ingredienser

  • 800 g seifilet
  • 1 ts salt
  • 1 stk. løk
  • 1 stk. gulrot
  • 0,5 stk. grønn squash
  • 2 stk. paprika
  • 1 ss olje til steking
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 0,25 ts kvernet pepper
Del

Seipanne med grønnsaker

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne raske seipannen med grønnsaker er super hverdagsmiddag til travle dager. Sei er en smakfull fisk som ofte barna liker også.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 800 g seifilet
  • 1 ts salt
  • 1 stk. løk
  • 1 stk. gulrot
  • 0,5 stk. grønn squash
  • 2 stk. paprika
  • 1 ss olje til steking
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 0,25 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Skjær seifilet i passe store serveringsstykker og legg til side.
  2. Finhakk løk. Skjær gulrot, squash og paprika i terninger.
  3. Fres løk, gulrot, squash og paprika i olje i en varm panne et par minutter.
  4. Hell over hakkede hermetiske tomater, bland alt godt og kok opp.
  5. Legg fiskestykkene over grønnsakene og skru ned varmen til det så vidt putrer i grønnsakene. Legg lokk over pannen og la fisken trekke i ca. 7 minutter til den er ferdig.

Server seipannen som den er, eller i følge med fullkornspasta eller kokte poteter.

Har du friske urter? Både timian og oregano kan brukes sammen med grønnsakene.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant