Ingredienser

  • 1 boks hermetiske tomater , gjerne cherrytomater
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 0,5 ts gurkemeie
  • 0,5 ts malt spisskummen
  • 1 båt hakket hvitløk
  • 1 ss rapsolje
  • 300 g kyllingfilet
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 50 g bladpersille
  • 2 stk. vårløk
  • 2 skiver grovt brød
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

537kcal

Energi

12.9g

Fett

51,6g

Protein

45,8g

Karbohydrater

5,9mg

Jern

Del

Kyllingform med kikerter og tomat

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er en enkel, smakfull og mettende hverdagsmat med få kalorier. I tillegg til sin gode smak inneholder kikerter mye fiber og protein. Med en saftig kyllingfilet ved siden av er måltidet fullkomment. Vel bekomme!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 boks hermetiske tomater , gjerne cherrytomater
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 0,5 ts gurkemeie
  • 0,5 ts malt spisskummen
  • 1 båt hakket hvitløk
  • 1 ss rapsolje
  • 300 g kyllingfilet
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 50 g bladpersille
  • 2 stk. vårløk
  • 2 skiver grovt brød
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

537kcal

Energi

12.9g

Fett

51,6g

Protein

45,8g

Karbohydrater

5,9mg

Jern

Slik gjør du

  1. Ha tomater og kikerter i en ildfast form, og bland i krydder og hvitløk. Sett formen i ovnen på 225 °C og stek i 20 minutter.
  2. Del kyllingfiletene i to på langs og krydre med salt og pepper. Stek dem i olje i en middels varm panne i 2-3 minutter på hver side.
  3. Vend inn hakket bladpersille og finsnittet vårløk i retten like før servering. Server med grovt brød ved siden av.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant