Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

Grillet blomkål med lime og chili

Denne oppskriften har fått3 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Blomkål er en favoritt for mange, og egner seg godt på grillen – enten som en selvstendig vegansk rett, eller som tilbehør til annen grillmat. Lime og chili tilfører syre og sting til den milde smaken.

Grillet makrell med lun potetsalat

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Grillet makrell er skikkelig sommermat! Fisken griller du raskt samtidig som den lune potetsalaten gjør seg ferdig på grillen. Etterpå er det bare å nyte!

Pannbiff

Denne oppskriften har fått4,5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

En saftig pannebiff med svensk opphav er et knallgodt alternativ til våre norske kjøttkaker. Pannebiff blir tradisjonelt servert med agurksalat, poteter og sjysaus. 

Svinebiff med gresk linsesalat

Denne oppskriften har fått4,2 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Renskåret svinekjøtt i saftige biffer er deilig hverdagsmat. Gi dem et touch av Hellas,
og server dem med denne smaksrike linsesalaten.  

Blåskjellsuppe med tomat og safran

Denne oppskriften har fått3,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Safran og tomat setter både farge og særegen, fantastisk smak på denne deilige, mettende blåskjellsuppen. Husk at det er viktig å sjekke blåskjellvarselet for å være sikker på at skjellene er ok å spise!

Lammemedaljonger på grill

Denne oppskriften har fått2 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

En saftig lammemedaljong er helgematen sin det. Medaljonger tar man fra ytrefileten som er noe det møreste kjøttet du kan kommer bort i. Kjøttet er smakfullt og kan kombineres med de fleste smaker og krydder. Den syrlige smaken hos tomat kombinert med ost gjør dette til en nydelig hovedrett av lam.

Helstekt flatbird

Denne oppskriften har fått3,4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Flatbird er en hel kylling som er delt på midten og brettet ut slik at den blir flat. Kjøp den ferdig utbrettet eller gjør jobben selv med en hel kylling. Med friske urter under skinnet tilfører du masse ekstra god smak.

Opp-ned kake med bringebær

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Har du bringebær i hagen? Eller kanskje har du plukket noen i skogen? Her er oppskriften på en dekorativ og enkel kake. Mandelmelet setter en ekstra god smak på kaken. 

Enkel bringebæris

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Superkjapp is laget med frosne bringebær og fløte! Du kan også bruke andre frosne bær, som blåbær eller jordbær. Har du kjøpt frosne bær i butikken? Les på pakken om disse egner seg til bruk uten varmebehandling (eller spør en voksen). 

Grillet blomkål med lime og chili

Denne oppskriften har fått3 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Blomkål er en favoritt for mange, og egner seg godt på grillen – enten som en selvstendig vegansk rett, eller som tilbehør til annen grillmat. Lime og chili tilfører syre og sting til den milde smaken.

Grillet makrell med lun potetsalat

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Grillet makrell er skikkelig sommermat! Fisken griller du raskt samtidig som den lune potetsalaten gjør seg ferdig på grillen. Etterpå er det bare å nyte!

Pannbiff

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

En saftig pannebiff med svensk opphav er et knallgodt alternativ til våre norske kjøttkaker. Pannebiff blir tradisjonelt servert med agurksalat, poteter og sjysaus. 

Svinebiff med gresk linsesalat

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Renskåret svinekjøtt i saftige biffer er deilig hverdagsmat. Gi dem et touch av Hellas,
og server dem med denne smaksrike linsesalaten.  

Blåskjellsuppe med tomat og safran

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Safran og tomat setter både farge og særegen, fantastisk smak på denne deilige, mettende blåskjellsuppen. Husk at det er viktig å sjekke blåskjellvarselet for å være sikker på at skjellene er ok å spise!

Lammemedaljonger på grill

Denne oppskriften har fått2 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

En saftig lammemedaljong er helgematen sin det. Medaljonger tar man fra ytrefileten som er noe det møreste kjøttet du kan kommer bort i. Kjøttet er smakfullt og kan kombineres med de fleste smaker og krydder. Den syrlige smaken hos tomat kombinert med ost gjør dette til en nydelig hovedrett av lam.

Helstekt flatbird

Denne oppskriften har fått3 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Flatbird er en hel kylling som er delt på midten og brettet ut slik at den blir flat. Kjøp den ferdig utbrettet eller gjør jobben selv med en hel kylling. Med friske urter under skinnet tilfører du masse ekstra god smak.

Opp-ned kake med bringebær

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Har du bringebær i hagen? Eller kanskje har du plukket noen i skogen? Her er oppskriften på en dekorativ og enkel kake. Mandelmelet setter en ekstra god smak på kaken. 

Enkel bringebæris

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Superkjapp is laget med frosne bringebær og fløte! Du kan også bruke andre frosne bær, som blåbær eller jordbær. Har du kjøpt frosne bær i butikken? Les på pakken om disse egner seg til bruk uten varmebehandling (eller spør en voksen). 

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!