Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lammemedaljonger på grill

Lammemedaljonger på grill

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g ytrefilet av lam
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 2 båter hvitløk
  • 6 skiver mozzarella
  • 2 stk. plommetomat
  • 12 blader frisk basilikum
  • 1 stk. sitron
  • 1 pk feldsalat
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En saftig lammemedaljong er helgematen sin det. Medaljonger tar man fra ytrefileten som er noe det møreste kjøttet du kan kommer bort i. Kjøttet er smakfullt og kan kombineres med de fleste smaker og krydder. Den syrlige smaken hos tomat kombinert med ost gjør dette til en nydelig hovedrett av lam.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g ytrefilet av lam
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 2 båter hvitløk
  • 6 skiver mozzarella
  • 2 stk. plommetomat
  • 12 blader frisk basilikum
  • 1 stk. sitron
  • 1 pk feldsalat

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Retten kan også lages i stekepanne og stekes ferdig i stekeovnen på 125 °C i ca 8 minutter.

Istedet for ytrefilet av lam (lammefilet) kan du også bruke fårefilet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB14 21.05.2024 04:02:23