Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Flyndrefilet med råkost

Ingredienser

  • 800 g flyndrefilet
  • 150 g fin sammalt rug
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 3 ss margarin til steking

Poteter:

  • 800 g potet

Råkost:

  • 4 stk. gulrot
  • 100 g rødkål
  • 200 g hodekål
  • 2 stk. vårløk
  • saft av 1 stk. sitron
  • 0,5 ss sukker

Pepperrotrømme:

  • 2 dl lettrømme
  • 2 ss frisk pepperrot (eller pepperrot på tube)
  • 0,5 ss sukker
  • 1 ss hvitvinseddik
Del

Flyndrefilet med råkost

(0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Gyllenbrune, panerte stykker av fisk er noe de fleste liker – og de behøver ikke være av typen som kommer i pakker fra frysedisken.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 800 g flyndrefilet
  • 150 g fin sammalt rug
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 3 ss margarin til steking

Poteter:

  • 800 g potet

Råkost:

  • 4 stk. gulrot
  • 100 g rødkål
  • 200 g hodekål
  • 2 stk. vårløk
  • saft av 1 stk. sitron
  • 0,5 ss sukker

Pepperrotrømme:

  • 2 dl lettrømme
  • 2 ss frisk pepperrot (eller pepperrot på tube)
  • 0,5 ss sukker
  • 1 ss hvitvinseddik

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server flyndrefiletene med råkost, kokte poteter og pepperrotrømme. 

Stek potetene sammen med smør, løk og dill. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB12 09.02.2023 10:18:52