Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

Fiskepinner i wrap

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Under 20 min

Elsker du fiskepinner? Prøv hjemmelagde fiskepinner i wrap servert med mango og rømmedressing. En frisk variant av retten alle kjenner til! 

Grønn shakshuka

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Shakshuka lages tradisjonelt med tomatsaus, egg og grønnsaker, og serveres til frokost. Vi har laget en nydelig grønn versjon, og synes den like gjerne kan serveres som lunsj eller som en lett middag.

Brokkoli- og ertesuppe med torsk

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Torsk er en ypperlig matfisk som er lett å lykkes med. Sammen med denne suppen, og toppet med syltet rødløk, har du et spennende og litt annerledes måte å servere torsken på. 

Kjøttkaker med kålstuing

Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Kjøttkaker til middag er god tradisjonsmat. Her servert med kokte poteter, kålstuing og tyttebær. Ta frem foodprosessoren og lag dette knallgode måltidet! 

Lammekoteletter med soppstuing

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Lam og sopp hører til blant høstens beste smaker fra naturens spiskammer. Lammekoteletter er raske å steke og smaker nydelig sammen med en soppstuing av vill eller «tam» sopp, urter og fløte. 

Helstekt ytrefilet av svin med plommesaus

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

En syrlig og krydret plommesaus passer ypperlig til helstekt ytrefilet av svin. Servert med marinerte aspargesbønner er dette en enkel og lett rett du kan lage til dine gjester.

Tropisk aroma

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Tropisk aroma er en klassisk sjokoladekake med muskat, kanel og kaffe - som de tropiske, aromatiske smakene som har gitt kaken sitt navn. Dette er en tradisjonsrik sjokoladekake med "voksen" smak.

Colcannon - irsk potetmos

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Colcannon er irenes variasjon av potetmos, blandet med grovhakket grønnkål eller kål. Ofte serveres den som egen rett, gjerne toppet med litt bacon, pølse eller skinke, men colcannon er også super ved siden av robuste kjøttretter som for eksempel lammeskank eller svineknoke. 

Fiskepinner i wrap

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Under 20 min

Elsker du fiskepinner? Prøv hjemmelagde fiskepinner i wrap servert med mango og rømmedressing. En frisk variant av retten alle kjenner til! 

Grønn shakshuka

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Shakshuka lages tradisjonelt med tomatsaus, egg og grønnsaker, og serveres til frokost. Vi har laget en nydelig grønn versjon, og synes den like gjerne kan serveres som lunsj eller som en lett middag.

Brokkoli- og ertesuppe med torsk

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Torsk er en ypperlig matfisk som er lett å lykkes med. Sammen med denne suppen, og toppet med syltet rødløk, har du et spennende og litt annerledes måte å servere torsken på. 

Kjøttkaker med kålstuing

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Kjøttkaker til middag er god tradisjonsmat. Her servert med kokte poteter, kålstuing og tyttebær. Ta frem foodprosessoren og lag dette knallgode måltidet! 

Enchiladas med kylling

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Enchiladas med kylling, supergod mat som passer for hele familien!

Lammekoteletter med soppstuing

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Lam og sopp hører til blant høstens beste smaker fra naturens spiskammer. Lammekoteletter er raske å steke og smaker nydelig sammen med en soppstuing av vill eller «tam» sopp, urter og fløte. 

Helstekt ytrefilet av svin med plommesaus

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

En syrlig og krydret plommesaus passer ypperlig til helstekt ytrefilet av svin. Servert med marinerte aspargesbønner er dette en enkel og lett rett du kan lage til dine gjester.

Tropisk aroma

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Tropisk aroma er en klassisk sjokoladekake med muskat, kanel og kaffe - som de tropiske, aromatiske smakene som har gitt kaken sitt navn. Dette er en tradisjonsrik sjokoladekake med "voksen" smak.

Colcannon - irsk potetmos

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Colcannon er irenes variasjon av potetmos, blandet med grovhakket grønnkål eller kål. Ofte serveres den som egen rett, gjerne toppet med litt bacon, pølse eller skinke, men colcannon er også super ved siden av robuste kjøttretter som for eksempel lammeskank eller svineknoke.