Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

Kyllingpai med spinat

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Tid for pai! En pai med kylling, spinat og oliven er kjempegodt til hverdagsmiddag, i matpakken, når du skal ha gjester eller som en rett på tapasbordet. 

Pølsegrateng

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
40–60 min

Pølsegrateng er hverdagsfavoritt for mange familier, og er en rett som kan varieres ut fra hva du har i kjøleskapet.

Kremet fiskesuppe

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Her er en rask og enkel fiskesuppe som varmer godt og smaker nydelig. Om du er glad i reker eller blåskjell, er det kjempegodt i suppa også!

Laks i wok

Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

En rask og herlig wok med laks og raust med friske, sprø grønnsaker - perfekt som travel hverdagsmiddag. Laksen kan du godt bytte ut med for eksempel ørret eller steinbit. 

Vegetarpizza med tacosmak

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Tacopizza toppet med masse deilige, krydrede grønnsaker, frisk koriander og lime. Nam! Lag enten din egen pizzadeig, gjerne eltefri pizzadeig - eller kjøp halvstekte pizzabunner. 

Bo Ssam med svinenakke

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Avansert
Cook Time
Over 60 min

Tradisjonelt sett brukes pork belly, altså buklist eller pork shoulder, svinebog, i den koreanske retten Bo ssam. Men du kan også bruke svinenakke - et stykke kjøtt med masse smak og litt fett, som gir et saftig resultat! Retten tar litt tid å lage, men er vel verdt ventetiden!

Marinert kyllingfilet med lun potetsalat

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
40–60 min

Kyllingfilet er alltid populært å legge på grillen! Her har vi marinert filetene i en deilig marinade med sitron, honning og urter, og serverer med en varm salat av gårsdagens poteter, sopp og spinat. Topp sommermat for varme dager!

Daimiskake

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Daimiskake er blant våre mest populære iskaker, og passer utmerket på kakebordet til alle livets store begivenheter. Iskaken er spesielt populær til jul og nyttår. Gelatin i kaken gjør at den holder fasongen lenger selv når den begynner å smelte. 

Spinatwrap med kylling

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Dilla på grønt? Lag eggpannekaker farget med spinat og bruk de som wraps! Her har vi fylt dem med revet kyllingfilet, ekstra grønnsaker, fetaost og nøtter. Supert å ha som lunsj, i matpakka, eller som en sen middag etter trening.   

Kyllingpai med spinat

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Tid for pai! En pai med kylling, spinat og oliven er kjempegodt til hverdagsmiddag, i matpakken, når du skal ha gjester eller som en rett på tapasbordet. 

Pølsegrateng

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
40–60 min

Pølsegrateng er hverdagsfavoritt for mange familier, og er en rett som kan varieres ut fra hva du har i kjøleskapet.

Kremet fiskesuppe

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Her er en rask og enkel fiskesuppe som varmer godt og smaker nydelig. Om du er glad i reker eller blåskjell, er det kjempegodt i suppa også!

Laks i wok

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

En rask og herlig wok med laks og raust med friske, sprø grønnsaker - perfekt som travel hverdagsmiddag. Laksen kan du godt bytte ut med for eksempel ørret eller steinbit. 

Vegetarpizza med tacosmak

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Tacopizza toppet med masse deilige, krydrede grønnsaker, frisk koriander og lime. Nam! Lag enten din egen pizzadeig, gjerne eltefri pizzadeig - eller kjøp halvstekte pizzabunner. 

Bo Ssam med svinenakke

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Avansert
Cook Time
Over 60 min

Tradisjonelt sett brukes pork belly, altså buklist eller pork shoulder, svinebog, i den koreanske retten Bo ssam. Men du kan også bruke svinenakke - et stykke kjøtt med masse smak og litt fett, som gir et saftig resultat! Retten tar litt tid å lage, men er vel verdt ventetiden!

Marinert kyllingfilet med lun potetsalat

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
40–60 min

Kyllingfilet er alltid populært å legge på grillen! Her har vi marinert filetene i en deilig marinade med sitron, honning og urter, og serverer med en varm salat av gårsdagens poteter, sopp og spinat. Topp sommermat for varme dager!

Daimiskake

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Daimiskake er blant våre mest populære iskaker, og passer utmerket på kakebordet til alle livets store begivenheter. Iskaken er spesielt populær til jul og nyttår. Gelatin i kaken gjør at den holder fasongen lenger selv når den begynner å smelte. 

Spinatwrap med kylling

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Dilla på grønt? Lag eggpannekaker farget med spinat og bruk de som wraps! Her har vi fylt dem med revet kyllingfilet, ekstra grønnsaker, fetaost og nøtter. Supert å ha som lunsj, i matpakka, eller som en sen middag etter trening.