Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

Stekt juleskinke med potetstappe

Denne oppskriften har fått4,5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Juleskinke er super mat å ty til i en travel førjulstid. Server den varm eller kald sammen med smørdampede grønnsaker og potetmos. Et godt tips er å røre inn et par skjeer god sennep i potetstappa. 

Lettsaltet torsk med bacon

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste. 

Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste. 

Vegisterkaker

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Herlige, små kaker av ris, blomkål og havregryn - et supert alternativ til de som velger vegansk.

Ørret med appelsinsaus

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Fersk ørretfilet er nydelig gjestemat til små og store anledninger. Her serverer vi ovnsbakt ørretfilet med en syrlig og frisk appelsinsaus og hakkede mandler. 

Kalkunfilet med julerub

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Kalkunfilet med julerub er ikke vanskelig å lykkes med. Det smaker nydelig og passer utmerket sammen med rødkål, mango og koriander. 

Reinsdyrstek med ovnsbakt rødkål og persillerotpuré

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Reinsdyrstek er nærmest ferdigkrydret fra naturens side med en deilig viltsmak. Den gamle klassiske steken har vi piffet opp, og serverer den med ovnsbakt rødkål og en fløyelsmyk persillerotpuré.

Croissant-toast med juleskinke

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Lyst på en skikkelig luksuriøs toast? Da er dette retten for deg! Croissant fylt med herlig ost, juleskinke og grov sennep. Nam!

Stekt juleskinke med potetstappe

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Juleskinke er super mat å ty til i en travel førjulstid. Server den varm eller kald sammen med smørdampede grønnsaker og potetmos. Et godt tips er å røre inn et par skjeer god sennep i potetstappa. 

Lettsaltet torsk med bacon

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste. 

Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste. 

Vegisterkaker

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Herlige, små kaker av ris, blomkål og havregryn - et supert alternativ til de som velger vegansk.

Ørret med appelsinsaus

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Fersk ørretfilet er nydelig gjestemat til små og store anledninger. Her serverer vi ovnsbakt ørretfilet med en syrlig og frisk appelsinsaus og hakkede mandler. 

Kalkunfilet med julerub

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Kalkunfilet med julerub er ikke vanskelig å lykkes med. Det smaker nydelig og passer utmerket sammen med rødkål, mango og koriander. 

Ribbe med asiatisk glaze

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Deilig, klissete ribbe med masse smak! Saftig svinekjøtt, glaze med asiatiske smaker, servert med friske grønnsaker! Utradisjonell ribbe, men minst like god som klassikeren!

Reinsdyrstek med ovnsbakt rødkål og persillerotpuré

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Reinsdyrstek er nærmest ferdigkrydret fra naturens side med en deilig viltsmak. Den gamle klassiske steken har vi piffet opp, og serverer den med ovnsbakt rødkål og en fløyelsmyk persillerotpuré.

Karamellpudding

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Karamellpudding er kanskje Norges mest populære dessert. Og det er ikke så rart – når den fløyelsmyke, deilige desserten kommer på bordet bringer den frem mange gode minner for alle og enhver. Populært dessert til jul, men også resten av året.

Croissant-toast med juleskinke

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Lyst på en skikkelig luksuriøs toast? Da er dette retten for deg! Croissant fylt med herlig ost, juleskinke og grov sennep. Nam!