Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Gresk salat er så enkelt, men allikevel så fantastisk godt på varme sommerdager. Perfekt som en egen rett, servert med tzatziki og godt brød. Eller som tilbehør til grillmaten.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Grillet makrell er skikkelig sommermat! Fisken griller du raskt samtidig som den lune potetsalaten gjør seg ferdig på grillen. Etterpå er det bare å nyte!
Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.
Er du litt småsulten eller har dårlig tid er denne retten med mager kjøttdeig av svin noe du kan prøve. Svinekjøtt i pitabrød lager du på 1-2-3!
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Pasta og spekeskinke er kjapp og lettvint mat. Denne pastasalaten er en enkel og frisk rett som kan spises til lunsj eller kvelds. Eller om du vil ha en lett og rask middag. Denne pastasalaten er også perfekt å bruke som inspirasjon hvis du har rester av ferdigkokt pasta.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Crispy chicken, også kalt "Popcorn Chicken", er en crunchy og saftig kyllingrett. Sammen med asiatisk glaze er dette en skikkelig smaksbombe!
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
Moules frites er en klassisk og tradisjonell måte å servere blåskjell på, med røtter i Belgia og nordkysten av Frankrike. En gang var det fattigmannskost, i dag dampede blåskjell med pommes frites elsket restaurantmat som du veldig enkelt lager hjemme.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
En stor og saftig entrecôte er manges favoritt når de skal unne seg noe riktig godt. Perfekt stekt og med smakfullt følge av fetaost og bakt hvitløk er dette mat som kan sette noen og enhver i feststemning.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Denne iskaken kommer til å bli en av dine favorittdesserter. Søt, fyldig og god. Det kjekke med iskake er at du kan lage den når du har tid til overs og la den ligge i fryseren til du får gjester. På den måten har du alltid noe godt å by på.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Tro det eller ei - å bruke gammelt brød om igjen i nytt brød fungerer helt utmerket! Ta vare på brødrestene dine og kjør dem i hurtigmikseren, og dermed har du en ny råvare å bruke i brødbaksten, til panering og i desserter som tilslørte bondepiker.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Gresk salat er så enkelt, men allikevel så fantastisk godt på varme sommerdager. Perfekt som en egen rett, servert med tzatziki og godt brød. Eller som tilbehør til grillmaten.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Grillet makrell er skikkelig sommermat! Fisken griller du raskt samtidig som den lune potetsalaten gjør seg ferdig på grillen. Etterpå er det bare å nyte!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Er du litt småsulten eller har dårlig tid er denne retten med mager kjøttdeig av svin noe du kan prøve. Svinekjøtt i pitabrød lager du på 1-2-3!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Pasta og spekeskinke er kjapp og lettvint mat. Denne pastasalaten er en enkel og frisk rett som kan spises til lunsj eller kvelds. Eller om du vil ha en lett og rask middag. Denne pastasalaten er også perfekt å bruke som inspirasjon hvis du har rester av ferdigkokt pasta.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Crispy chicken, også kalt "Popcorn Chicken", er en crunchy og saftig kyllingrett. Sammen med asiatisk glaze er dette en skikkelig smaksbombe!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Moules frites er en klassisk og tradisjonell måte å servere blåskjell på, med røtter i Belgia og nordkysten av Frankrike. En gang var det fattigmannskost, i dag dampede blåskjell med pommes frites elsket restaurantmat som du veldig enkelt lager hjemme.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
En stor og saftig entrecôte er manges favoritt når de skal unne seg noe riktig godt. Perfekt stekt og med smakfullt følge av fetaost og bakt hvitløk er dette mat som kan sette noen og enhver i feststemning.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Denne iskaken kommer til å bli en av dine favorittdesserter. Søt, fyldig og god. Det kjekke med iskake er at du kan lage den når du har tid til overs og la den ligge i fryseren til du får gjester. På den måten har du alltid noe godt å by på.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Tro det eller ei - å bruke gammelt brød om igjen i nytt brød fungerer helt utmerket! Ta vare på brødrestene dine og kjør dem i hurtigmikseren, og dermed har du en ny råvare å bruke i brødbaksten, til panering og i desserter som tilslørte bondepiker.
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!