Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Svinekjøtt i pitabrød

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 2 ss olje til steking
  • 0,5 stk. purre
  • 1 ss texmex krydder
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding
  • 4 stk. pitabrød
  • 2 ss chilisaus
Del

Svinekjøtt i pitabrød

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Er du litt småsulten eller har dårlig tid er denne retten med mager kjøttdeig av svin noe du kan prøve. Svinekjøtt i pitabrød lager du på 1-2-3!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 2 ss olje til steking
  • 0,5 stk. purre
  • 1 ss texmex krydder
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding
  • 4 stk. pitabrød
  • 2 ss chilisaus

Slik gjør du

Du trenger: Kjøttdeig av svin, pitabrød, purre, tacokrydder, blandet babysalat, søt chilisaus og olje til steking.

  1. Skjær purre i tynne ringer.

  1. Fres kjøttdeig på relativ sterk varme i to omganger til det er gjennomstekt. Del det fra hverandre i små biter. 

  1. Tilsett purre, og stek den sammen med kjøttet til den blir myk. Ha i krydder.
  2. Varm pitabrød etter anvisning på pakken.

Fyll pitabrødene med kjøtt og salat. Server med chilisaus.

Server gjerne rømme eller en annen dressing til. Istedet for pitabrød kan du også bruke tortillawraps.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB12 27.01.2023 05:11:06