Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

Grønn bønnesalat

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Server bønnesalaten som selvstendig rett sammen med brød, eller som tilbehør til stekt eller grillet kjøtt og fisk.

Seipanne med grønnsaker

Denne oppskriften har fått4,4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Denne raske seipannen med grønnsaker er super hverdagsmiddag til travle dager. Sei er en smakfull fisk som ofte barna liker også.

Sommerskinke med nykål

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Ferdig røkt og kokt sommerskinke er enkel sommermat og supert å ty til når lysten til å stå over grytene er liten. Skinken kan serveres både kald og varm, og tilbehøret kan du variere på mange måter med sesongens fantastiske ferske norske grønnsaker og poteter. Vi serverer vår sommerskinke med nydelig nykål og en frisk sennepsdressing.

Sild og poteter

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Smilende egg, kryddersild og ferske poteter – mer skal ikke til for at pulsen senker seg. Enkelt, delikat og kjempegodt!

Pizza med kyllingkjøttdeig

Denne oppskriften har fått3,7 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Enten med ferdig pizzabunn eller hjemmelaget pizzadeig kan du lage deg en digg kyllingpizza, toppet med friske asparges, erter og sitron. Det er knallgodt til fredagskvelden det!

Spareribs i cola

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Cola egner seg til mer enn å slukke tørsten med! Har du noen gang tenkt over at smakene i cola er de vi er på jakt etter når vi skal tilberede spareribs og annet kjøtt? Syre, sødme og krydder i colaen setter smak på spareribsen og gjør den også skikkelig mør og saftig. 

Lammelår i skiver med middelhavssalat

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

En bris fra Middelhavet, med norsk lam i god kombinasjon med en smakfull salat med tomat, oliven, mynte og fetaost. 

Jordbærslush

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Superenkel
Cook Time
Under 20 min

Slush - en forfriskende tørsteslukker i sommervarmen! Best slush-konsistens får du om du bruker frosne jordbær, men du kan også bruke friske jordbær og tilsette flere isbiter. 

Favorittgrateng

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Superenkel
Cook Time
20–40 min

En klar hverdagfavoritt som du kan lage av "alt"! Her har vi laget en pølsegrateng med makaroni og biter av kjøttpølse og blandet inn det vi hadde av grønnsaker. Bruk oppskriften som inspirasjon, og bruk det du har av rester -  både pasta, grønnsaker og poteter sammen med kjøtt eller fisk kan brukes i gratengen, og du kan godt lage den helt vegetarisk også. 

Grønn bønnesalat

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Server bønnesalaten som selvstendig rett sammen med brød, eller som tilbehør til stekt eller grillet kjøtt og fisk.

Seipanne med grønnsaker

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Denne raske seipannen med grønnsaker er super hverdagsmiddag til travle dager. Sei er en smakfull fisk som ofte barna liker også.

Sommerskinke med nykål

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Ferdig røkt og kokt sommerskinke er enkel sommermat og supert å ty til når lysten til å stå over grytene er liten. Skinken kan serveres både kald og varm, og tilbehøret kan du variere på mange måter med sesongens fantastiske ferske norske grønnsaker og poteter. Vi serverer vår sommerskinke med nydelig nykål og en frisk sennepsdressing.

Sild og poteter

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Smilende egg, kryddersild og ferske poteter – mer skal ikke til for at pulsen senker seg. Enkelt, delikat og kjempegodt!

Pizza med kyllingkjøttdeig

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Enten med ferdig pizzabunn eller hjemmelaget pizzadeig kan du lage deg en digg kyllingpizza, toppet med friske asparges, erter og sitron. Det er knallgodt til fredagskvelden det!

Spareribs i cola

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Cola egner seg til mer enn å slukke tørsten med! Har du noen gang tenkt over at smakene i cola er de vi er på jakt etter når vi skal tilberede spareribs og annet kjøtt? Syre, sødme og krydder i colaen setter smak på spareribsen og gjør den også skikkelig mør og saftig. 

Lammelår i skiver med middelhavssalat

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

En bris fra Middelhavet, med norsk lam i god kombinasjon med en smakfull salat med tomat, oliven, mynte og fetaost. 

Jordbærslush

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Superenkel
Cook Time
Under 20 min

Slush - en forfriskende tørsteslukker i sommervarmen! Best slush-konsistens får du om du bruker frosne jordbær, men du kan også bruke friske jordbær og tilsette flere isbiter. 

Favorittgrateng

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Superenkel
Cook Time
20–40 min

En klar hverdagfavoritt som du kan lage av "alt"! Her har vi laget en pølsegrateng med makaroni og biter av kjøttpølse og blandet inn det vi hadde av grønnsaker. Bruk oppskriften som inspirasjon, og bruk det du har av rester -  både pasta, grønnsaker og poteter sammen med kjøtt eller fisk kan brukes i gratengen, og du kan godt lage den helt vegetarisk også.