Sild og poteter

Kategori
Tradisjon
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Smilende egg, kryddersild og ferske poteter – mer skal ikke til for at pulsen senker seg. Enkelt, delikat og kjempegodt!

Ingredienser

  • 4 stk egg
  • 4 stk nypotet
  • 4 stk kryddersildfilet eller spekesildfilet
  • 12 stk rødløk finhakket
  • 2 stilker frisk dill

  • 2 ss lettrømme
  • 4 stk flatbrød

Slik gjør du

  1. Kok poteter til de er gjennomkokt.
  2. Kok egg i 6-8 minutter til de er "smilende". Avkjøl helt i kaldt vann. Skrell eggene og del dem i to.
  3. Rull sammen sildefilet og anrett på tallerken med halve egg, rødløk og frisk dill.

Server med nykokte poteter, rømme og flatbrød. Rødbeter smaker også godt ved siden av.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.