Sild og poteter

Kategori
Tradisjon
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Smilende egg, kryddersild og ferske poteter – mer skal ikke til for at pulsen senker seg. Enkelt, delikat og kjempegodt!

Ingredienser

  • 4 stk egg
  • 4 stk nypotet
  • 4 stk kryddersildfilet eller spekesildfilet
  • 12 stk rødløk finhakket
  • 2 stilker frisk dill

  • 2 ss lettrømme
  • 4 stk flatbrød

Slik gjør du

  1. Kok poteter til de er gjennomkokt.
  2. Kok egg i 6-8 minutter til de er "smilende". Avkjøl helt i kaldt vann. Skrell eggene og del dem i to.
  3. Rull sammen sildefilet og anrett på tallerken med halve egg, rødløk og frisk dill.

Server med nykokte poteter, rømme og flatbrød. Rødbeter smaker også godt ved siden av.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.