Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

Spinatsuppe med egg

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Det er ikke bare Skipper`n som har godt av spinat. En klassisk spinatsuppe med kokt egg er overraskende godt.

Torskeform med ost

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Denne enkle torskeformen med ost kan du gjerne lage nesten ferdig og sette i kjøleskapet. Førstemann hjem setter fiskeformen i ovnen og setter over potetene.

Seibiff med gulrot og løk

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Sei er en klassisk hverdagshelt – en fisk som ikke skal undervurderes.  Den er lett å tilberede og har så mye smak!

Hvit pizza med spekeskinke

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Hvit pizza med en deilig hvit pizzasaus med urter, toppet med skinke, parmesan og ristede pinjekjerner. Nydelige smaker vi aldri blir lei. Har du tid, så lag din egen pizzadeig fra bunnen, eller bruk ferdig pizzabunn fea butikken. 

Kylling- og pastasalat med pesto

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Pastasalat med deilig pestodressing, fargerike tomater og saftig kylling. Perfekt sommermat til sene kvelder på terrassen eller når du skal ha med noe godt til sommerfesten.

Indrefilet surret i spekeskinke

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Indrefilet av svin er godt i seg selv, men surret i spekeskinke blir den ekstra god. Her er fileten servert med ratatouille og ovnsstekte poteter. 

God restepai

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

I vår restepai er det brukt bacon, kokt skinke og grillet kylling, men du kan gjerne bruke andre kjøttrester som du har i kjøleskapet ditt.

Spinatsuppe med egg

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Det er ikke bare Skipper`n som har godt av spinat. En klassisk spinatsuppe med kokt egg er overraskende godt.

Torskeform med ost

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Denne enkle torskeformen med ost kan du gjerne lage nesten ferdig og sette i kjøleskapet. Førstemann hjem setter fiskeformen i ovnen og setter over potetene.

One pot med kjøttdeig

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Alt i en gryte! Superenkel middag - og det på bare 15 minutter! One pot med kjøttdeig er tingen når du skal ha hverdagsmiddagen raskt på bordet. 

Seibiff med gulrot og løk

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Sei er en klassisk hverdagshelt – en fisk som ikke skal undervurderes.  Den er lett å tilberede og har så mye smak!

Hvit pizza med spekeskinke

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Hvit pizza med en deilig hvit pizzasaus med urter, toppet med skinke, parmesan og ristede pinjekjerner. Nydelige smaker vi aldri blir lei. Har du tid, så lag din egen pizzadeig fra bunnen, eller bruk ferdig pizzabunn fea butikken. 

Kylling- og pastasalat med pesto

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Pastasalat med deilig pestodressing, fargerike tomater og saftig kylling. Perfekt sommermat til sene kvelder på terrassen eller når du skal ha med noe godt til sommerfesten.

Indrefilet surret i spekeskinke

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Indrefilet av svin er godt i seg selv, men surret i spekeskinke blir den ekstra god. Her er fileten servert med ratatouille og ovnsstekte poteter. 

Pavlova

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Pavlova er oppkalt etter den russiske ballettdanserinnen Anna Pavlova. Pavlovakaken er florlett, sprø og smelter i munnen. En suksess i hvert selskap og er en 17. mai-kake som er enkel å lage. Med denne oppskriften får du et perfekt resultat hver gang. 

God restepai

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

I vår restepai er det brukt bacon, kokt skinke og grillet kylling, men du kan gjerne bruke andre kjøttrester som du har i kjøleskapet ditt.