Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
God restepai

Ingredienser

  • 1 pk ferdig paideig

Fyll:

  • 50 g bacon
  • 50 g kokt skinke
  • kjøtt fra 1 stk. grillet kyllinglår
  • 5 stk. egg
  • 3 dl melk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 6 stk. rød cherrytomat
  • 200 g hvitost
  • 2 ss hakket frisk basilikum eller andre urter (kan sløyfes)
Del

God restepai

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

I vår restepai er det brukt bacon, kokt skinke og grillet kylling, men du kan gjerne bruke andre kjøttrester som du har i kjøleskapet ditt.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 1 pk ferdig paideig

Fyll:

  • 50 g bacon
  • 50 g kokt skinke
  • kjøtt fra 1 stk. grillet kyllinglår
  • 5 stk. egg
  • 3 dl melk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 6 stk. rød cherrytomat
  • 200 g hvitost
  • 2 ss hakket frisk basilikum eller andre urter (kan sløyfes)

Slik gjør du

  1. Trykk deigen forsiktig ned i en paiform og stek den etter anvisning på pakken.
  2. Skjær kjøttrestene i biter og legg dem i paiskallet. Bland egg, melk, salt og pepper og hell over fyllet.
  3. Dryss over revet ost. Legg cherrytomater i skiver og basilikum på toppen. Stek paien videre ved 180 °C i ca. 25 minutter til den er gyllen og eggeblandingen har stivnet.

Server gjerne paien med en frisk salat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB13 07.02.2023 06:54:05