Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
God restepai

God restepai

Ingredienser

porsjoner
  • 1 pk ferdig paideig

Fyll:

  • 50 g bacon
  • 50 g kokt skinke
  • kjøtt fra 1 stk. grillet kyllinglår
  • 5 stk. egg
  • 3 dl melk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 6 stk. rød cherrytomat
  • 200 g hvitost
  • 2 ss hakket frisk basilikum eller andre urter (kan sløyfes)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

I vår restepai er det brukt bacon, kokt skinke og grillet kylling, men du kan gjerne bruke andre kjøttrester som du har i kjøleskapet ditt.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 pk ferdig paideig

Fyll:

  • 50 g bacon
  • 50 g kokt skinke
  • kjøtt fra 1 stk. grillet kyllinglår
  • 5 stk. egg
  • 3 dl melk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 6 stk. rød cherrytomat
  • 200 g hvitost
  • 2 ss hakket frisk basilikum eller andre urter (kan sløyfes)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne paien med en frisk salat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB11 17.06.2024 02:26:59