Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lammeskavpanne

Lammeskavpanne

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g lammeskav
  • 1 stk. purre
  • 500 g frisk sjampinjong
  • 2 stk. gulrot
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss margarin eller smør til steking
  • 2 dl vann eller lammekraft
  • 3 dl matfløte
  • 2 ss soyasaus
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts grovmalt pepper
  • 2 ss hakket frisk persille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hverdag og dårlig tid behøver ikke å bety at man ikke kan nyte lammekjøtt. Med lammeskav har du ferdig middag på under en halv time. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g lammeskav
  • 1 stk. purre
  • 500 g frisk sjampinjong
  • 2 stk. gulrot
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss margarin eller smør til steking
  • 2 dl vann eller lammekraft
  • 3 dl matfløte
  • 2 ss soyasaus
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts grovmalt pepper
  • 2 ss hakket frisk persille

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med rørte tyttebær og potetmos eller kokte poteter.

I denne retten kan du godt bruke rester av lammestek. Skjær restekjøttet i biter, og følg oppskriften som beskrevet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7088, server:MP-PRD-WEB12 05.12.2023 08:44:04