Lagre

Ingredienser

  • 600 g lammeskav
  • 2 ss margarin eller smør til steking
  • 1 stk. purre
  • 500 g frisk sjampinjong
  • 2 stk. gulrot
  • 1 båt hvitløk
  • 2 dl vann eller lammekraft
  • 3 dl matfløte
  • 2 ss soyasaus
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts grovmalt pepper
  • 2 ss hakket frisk persille
Del

Lammeskavpanne

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hverdag og dårlig tid behøver ikke å bety at man ikke kan nyte lammekjøtt. Med lammeskav har du ferdig middag på under en halv time. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 600 g lammeskav
  • 2 ss margarin eller smør til steking
  • 1 stk. purre
  • 500 g frisk sjampinjong
  • 2 stk. gulrot
  • 1 båt hvitløk
  • 2 dl vann eller lammekraft
  • 3 dl matfløte
  • 2 ss soyasaus
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts grovmalt pepper
  • 2 ss hakket frisk persille

Slik gjør du

  1. Legg lammeskav på kjøkkenbenken så det begynner å tine.
  2. Vask purren og skjær den i ringer. Skjær sopp og gulrot i skiver. Riv hvitløk.
  3. Varm margarin i en gryte og stek kjøttet på sterk varme i 3-4 minutter.
  4. Ha i purre, sopp, gulrot og hvitløk, stek videre i et par minutter.
  5. Hell i vann, fløte og soyasaus. Kok opp og la gryteretten småkoke i ca. 10 minutter.
  6. Smak til med salt og pepper. Dryss over hakket persille.

Server med rørte tyttebær og potetmos eller kokte poteter.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant