Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lammeskavpanne

Lammeskavpanne

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g lammeskav
  • 1 stk. purre
  • 500 g frisk sjampinjong
  • 2 stk. gulrot
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss margarin eller smør til steking
  • 2 dl vann eller lammekraft
  • 3 dl matfløte
  • 2 ss soyasaus
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts grovmalt pepper
  • 2 ss hakket frisk persille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hverdag og dårlig tid behøver ikke å bety at man ikke kan nyte lammekjøtt. Med lammeskav har du ferdig middag på under en halv time. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g lammeskav
  • 1 stk. purre
  • 500 g frisk sjampinjong
  • 2 stk. gulrot
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss margarin eller smør til steking
  • 2 dl vann eller lammekraft
  • 3 dl matfløte
  • 2 ss soyasaus
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts grovmalt pepper
  • 2 ss hakket frisk persille

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med rørte tyttebær og potetmos eller kokte poteter.

I denne retten kan du godt bruke rester av lammestek. Skjær restekjøttet i biter, og følg oppskriften som beskrevet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 24.07.2024 19:29:11