Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lammeskavpanne

Lammeskavpanne

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g lammeskav
  • 1 stk. purre
  • 500 g frisk sjampinjong
  • 2 stk. gulrot
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss margarin eller smør til steking
  • 2 dl vann eller lammekraft
  • 3 dl matfløte
  • 2 ss soyasaus
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts grovmalt pepper
  • 2 ss hakket frisk persille
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 532 kcal
Fett 39 g
Protein 34 g
Karbohydrater 8 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hverdag og dårlig tid behøver ikke å bety at man ikke kan nyte lammekjøtt. Med lammeskav har du ferdig middag på under en halv time. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g lammeskav
  • 1 stk. purre
  • 500 g frisk sjampinjong
  • 2 stk. gulrot
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss margarin eller smør til steking
  • 2 dl vann eller lammekraft
  • 3 dl matfløte
  • 2 ss soyasaus
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts grovmalt pepper
  • 2 ss hakket frisk persille
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 532 kcal
Fett 39 g
Protein 34 g
Karbohydrater 8 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med rørte tyttebær og potetmos eller kokte poteter.

I denne retten kan du godt bruke rester av lammestek. Skjær restekjøttet i biter, og følg oppskriften som beskrevet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11914, server:MP-PRD-WEB14 24.10.2024 02:12:07