Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
KYLLINGFORM MED ORZO

Kyllingform med orzo

Ingredienser

4  porsjoner
  • 2,5 dl risoni (orzo)
  • 600 g kylling lårfilet
  • 1 ts tørket oregano
  • 0,5 ts røkt paprikapulver
  • 0,25 ts chiliflakes (kan utelates)
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss olivenolje
  • 3 båter hvitløk
  • 250 g cherrytomat
  • 5 dl kyllingbuljong (utblandet)
  • 50 g kalamataoliven
  • 150 g fetaost
  • 2 ss hakket frisk basilikum
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (7)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

De små risformede pastakornene som kalles orzo eller risoni er populære i gryter, supper og ovnsretter i Hellas. Vi har laget en alt-i-ett-rett med saftig lårfilet av kylling, fiks ferdig på en halv time.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 2,5 dl risoni (orzo)
  • 600 g kylling lårfilet
  • 1 ts tørket oregano
  • 0,5 ts røkt paprikapulver
  • 0,25 ts chiliflakes (kan utelates)
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss olivenolje
  • 3 båter hvitløk
  • 250 g cherrytomat
  • 5 dl kyllingbuljong (utblandet)
  • 50 g kalamataoliven
  • 150 g fetaost
  • 2 ss hakket frisk basilikum

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB11 15.07.2024 07:30:23