Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
KYLLINGFORM MED ORZO

Ingredienser

4  porsjoner
  • 2,5 dl risoni (orzo)
  • 600 g kylling lårfilet
  • 1 ts tørket oregano
  • 0,5 ts røkt paprikapulver
  • 0,25 ts chiliflakes (kan utelates)
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss olivenolje
  • 3 båter hvitløk
  • 250 g cherrytomat
  • 5 dl kyllingbuljong (utblandet)
  • 50 g kalamataoliven
  • 150 g fetaost
  • 2 ss hakket frisk basilikum
Del

Kyllingform med orzo

(7)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

De små risformede pastakornene som kalles orzo eller risoni er populære i gryter, supper og ovnsretter i Hellas. Vi har laget en alt-i-ett-rett med saftig lårfilet av kylling, fiks ferdig på en halv time.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 2,5 dl risoni (orzo)
  • 600 g kylling lårfilet
  • 1 ts tørket oregano
  • 0,5 ts røkt paprikapulver
  • 0,25 ts chiliflakes (kan utelates)
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss olivenolje
  • 3 båter hvitløk
  • 250 g cherrytomat
  • 5 dl kyllingbuljong (utblandet)
  • 50 g kalamataoliven
  • 150 g fetaost
  • 2 ss hakket frisk basilikum

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB11 01.02.2023 20:16:32