Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

One pot med kalkun

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Alt i en gryte! En såkalt one pot er superenkel hverdagsmat. Her en variant med ris, kokosmelk, krydderier og rester av kalkun. En kalkungryte hele familien vil like!

Pasta med tunfisksaus

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Pasta i alle varianter er typisk hverdagsmat for oss nordmenn. Og har du en boks tunfisk innerst i skapet, kan du trylle fram denne knallgode og enkle pastaretter i løpet av få minutter.

Suppe med pinnekjøtt

Denne oppskriften har fått4,5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

En enkel måte å bruke opp rester av pinnekjøtt på! Her har du mulighet til både å bruke opp den deilige kraften i pinnekjøttgryta, og resten av kjøttet. Masse gode rotgrønnsaker gir en nydelig smak til suppa. Perfekt til både hverdag og fest!

Koteletter og grønnsaker i ovn

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en ordentlig middag. Retten stekes ferdig i ovnen, da har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen.

Grønn bønneburger

Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Edamamebønner og kokte poteter er basisen i disse herlige, grønne burgerne. Får du ikke tak i edamamebønner kan du erstatte dem med en boks godt avrente hvite bønner, men da får du ikke den friske, fine grønnfargen. Burgerne kan stekes både i stekepanne og på grill. 

Ørret med appelsinsaus

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Fersk ørretfilet er nydelig gjestemat til små og store anledninger. Her serverer vi ovnsbakt ørretfilet med en syrlig og frisk appelsinsaus og hakkede mandler. 

Kålruletter

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Kålruletter med brun saus, kokte poteter og rørte tyttebær er tradisjonsmat som smaker! Vi har brukt kinakål, som er enkel å brette og og holder godt på grønnfargen. 

Enkel dessert med julekaker

Denne oppskriften har fått4,4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Knasende sprø julekaker, myk vaniljekesam eller -yoghurt, og syrlige bjørnebær! En superenkel og deilig dessert, der du får brukt opp noen av julekakene du enda ikke har spist opp;) 

Klementinomelett

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Klementin er en superfrukt! Og egg er supermat! Klementiner og egg sammen i en omelett er helt superdupert!

One pot med kalkun

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Alt i en gryte! En såkalt one pot er superenkel hverdagsmat. Her en variant med ris, kokosmelk, krydderier og rester av kalkun. En kalkungryte hele familien vil like!

Pasta med tunfisksaus

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Pasta i alle varianter er typisk hverdagsmat for oss nordmenn. Og har du en boks tunfisk innerst i skapet, kan du trylle fram denne knallgode og enkle pastaretter i løpet av få minutter.

Suppe med pinnekjøtt

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

En enkel måte å bruke opp rester av pinnekjøtt på! Her har du mulighet til både å bruke opp den deilige kraften i pinnekjøttgryta, og resten av kjøttet. Masse gode rotgrønnsaker gir en nydelig smak til suppa. Perfekt til både hverdag og fest!

Koteletter og grønnsaker i ovn

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en ordentlig middag. Retten stekes ferdig i ovnen, da har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen.

Grønn bønneburger

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Edamamebønner og kokte poteter er basisen i disse herlige, grønne burgerne. Får du ikke tak i edamamebønner kan du erstatte dem med en boks godt avrente hvite bønner, men da får du ikke den friske, fine grønnfargen. Burgerne kan stekes både i stekepanne og på grill. 

Ørret med appelsinsaus

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Fersk ørretfilet er nydelig gjestemat til små og store anledninger. Her serverer vi ovnsbakt ørretfilet med en syrlig og frisk appelsinsaus og hakkede mandler. 

Kålruletter

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Kålruletter med brun saus, kokte poteter og rørte tyttebær er tradisjonsmat som smaker! Vi har brukt kinakål, som er enkel å brette og og holder godt på grønnfargen. 

Enkel dessert med julekaker

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Knasende sprø julekaker, myk vaniljekesam eller -yoghurt, og syrlige bjørnebær! En superenkel og deilig dessert, der du får brukt opp noen av julekakene du enda ikke har spist opp;) 

Klementinomelett

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Klementin er en superfrukt! Og egg er supermat! Klementiner og egg sammen i en omelett er helt superdupert!