Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

Grønnsaksspagetti med biffstrimler

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Tynne, tynne strimler av grønnsaker kan serveres som et alternativ til spagetti. Squash egner seg perfekt, men andre faste rotgrønnsaker kan også brukes. Vi har valgt å servere grønnsaksspagettien rå med varme biffstrimler og sopp som tilbehør, men den kan også få en rask runde i stekepannen med litt olje, og serveres som en deilig, lun salat. 

Grove, fylte pannekaker

Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Bruk sammalt hvetemel i pannekakerøren, da blir de grovere og mer mettende. Vi har fylt de grove pannekakene med kyllingkjøttdeig og grønnsaker - og gratinert dem med ost. Perfekt som hverdagsmiddag eller til kveldskos! 

Kremet fiskesuppe

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Her er en rask og enkel fiskesuppe som varmer godt og smaker nydelig. Om du er glad i reker eller blåskjell, er det kjempegodt i suppa også!

Krydret perlegryn med stekt egg

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Perlegryn eller middagsgryn - forkokte, smakfulle gryn med kort koketid - er et godt alternativ til ris og pasta. Her er de spennende krydret og toppet med speilegg. 

Fiskefrikassé med rød og hvit fisk

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

En smakfull fiskegryte med grønnsaker, nydelig saus og fersk fisk. Vi har brukt ørret og kveite i vår frikassé, men her er det mange muligheter. Spanderer du litt blåskjell, reker eller andre skalldyr i frikaséen, blir den enda bedre.

Focaccia pizza med spekeskinke og mozzarella

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

To herligheter - focaccia og pizza - slått sammen til en: Focaccia pizza! En saftig, tykk bunn toppet med spekeskinke, mozzarella, semitørkede tomater og masse godt!

Provencalsk lammestek

Denne oppskriften har fått4,5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Å legge steken oppå skivede poteter og grønnsaker og la alt bake i ovnen sammen er både enkelt og velsmakende. Den gode kraften fra steken drypper ned på grønnsakene og danner det perfekte tilbehøret. Hvilke grønnsaker du velger er opp til deg og hva du liker. Vi har brukt de aller enkleste - potet, tomat og løk.

Plommeclafoutis

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Clafoutis er en slags ovnspannekake med bær eller frukt, tradisjonelt laget med mørke kirsebær og drysset med et fint dryss melis. Vi bruker det naturen har å by på i Norge, og fyller vår clafoutis med modne plommer og serverer den lun med selskap av lettvispet krem.

Lasagne

Turmat
Avansert
Cook Time
Over 60 min

Du skal lage alt fra bunnen av,-  og det er ganske kult. Føst skal du lage en kjøttsaus. Så skal du lage en ostesaus som lages på en lys bunnjevning. Det er den samme teknikken som brukes når du f.eks. skal lage hvit saus, der du smelter smør og har i hvetemel før du sper med melk. Tilslutt skal du montere og gjøre klar en god salat. Her er det altså masse å lære! 

Grønnsaksspagetti med biffstrimler

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Tynne, tynne strimler av grønnsaker kan serveres som et alternativ til spagetti. Squash egner seg perfekt, men andre faste rotgrønnsaker kan også brukes. Vi har valgt å servere grønnsaksspagettien rå med varme biffstrimler og sopp som tilbehør, men den kan også få en rask runde i stekepannen med litt olje, og serveres som en deilig, lun salat. 

Grove, fylte pannekaker

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Bruk sammalt hvetemel i pannekakerøren, da blir de grovere og mer mettende. Vi har fylt de grove pannekakene med kyllingkjøttdeig og grønnsaker - og gratinert dem med ost. Perfekt som hverdagsmiddag eller til kveldskos! 

Kremet fiskesuppe

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Her er en rask og enkel fiskesuppe som varmer godt og smaker nydelig. Om du er glad i reker eller blåskjell, er det kjempegodt i suppa også!

Krydret perlegryn med stekt egg

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Perlegryn eller middagsgryn - forkokte, smakfulle gryn med kort koketid - er et godt alternativ til ris og pasta. Her er de spennende krydret og toppet med speilegg. 

Fiskefrikassé med rød og hvit fisk

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

En smakfull fiskegryte med grønnsaker, nydelig saus og fersk fisk. Vi har brukt ørret og kveite i vår frikassé, men her er det mange muligheter. Spanderer du litt blåskjell, reker eller andre skalldyr i frikaséen, blir den enda bedre.

Focaccia pizza med spekeskinke og mozzarella

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

To herligheter - focaccia og pizza - slått sammen til en: Focaccia pizza! En saftig, tykk bunn toppet med spekeskinke, mozzarella, semitørkede tomater og masse godt!

Provencalsk lammestek

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Å legge steken oppå skivede poteter og grønnsaker og la alt bake i ovnen sammen er både enkelt og velsmakende. Den gode kraften fra steken drypper ned på grønnsakene og danner det perfekte tilbehøret. Hvilke grønnsaker du velger er opp til deg og hva du liker. Vi har brukt de aller enkleste - potet, tomat og løk.

Plommeclafoutis

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Clafoutis er en slags ovnspannekake med bær eller frukt, tradisjonelt laget med mørke kirsebær og drysset med et fint dryss melis. Vi bruker det naturen har å by på i Norge, og fyller vår clafoutis med modne plommer og serverer den lun med selskap av lettvispet krem.

Lasagne

Turmat
Avansert
Cook Time
Over 60 min

Du skal lage alt fra bunnen av,-  og det er ganske kult. Føst skal du lage en kjøttsaus. Så skal du lage en ostesaus som lages på en lys bunnjevning. Det er den samme teknikken som brukes når du f.eks. skal lage hvit saus, der du smelter smør og har i hvetemel før du sper med melk. Tilslutt skal du montere og gjøre klar en god salat. Her er det altså masse å lære!