Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

Svinekjøtt sweet and sour

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Rask sursøt wok med renskåret svinekjøtt til middag - perfekt når du er fysen på mat med asiatiske smaker! 

Minestronesuppe vegetar

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Den italienske minestronesuppen er kjent og elsket over store deler av verden, og finnes i et utall ulike versjoner. Her er det rom for individuell smak og alternative råvarevalg, men i en minestrone skal det alltid være bønner og tomat. Husk å sette av tid til å bløtlegge bønnene!

Enkel asiatisk fiskegryte

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Er du glad i curry er denne raske og gode hverdagsgryten med fisk midt i blinken! Hvor hot du vil ha den, justerer du selv. Gurkemeie gir ekstra sting og en nydelig gyllen farge på sausen.

Lettsaltet lammekjøtt med raspeballer

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Saltkjøtt av lam med raspeballer er nydelig tradisjonsmat som smaker. Om du vil lage kålrotstappe som her eller bare servere med kokt kålrot i skiver, det blir opp til deg.

Skagenrøre

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Lag en deilig klassiker med reker i en deilig, kremete dressing med masse dill. Server den på ristet brød slik som her, som fyll i bakt potet eller sett en skål på bordet og server med knekkebrødbiter å dyppe i røren. 

Kylling med karamellisert appelsin

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Har du noen gang tenkt på sukker som krydder? I denne kyllingretten er sukkeret karamellisert, og er med på å krydre kyllinglårene sammen med frisk appelsinsaft, hvitløk og urter. Resultatet er fantastisk smakfullt og mørt kjøtt.

Ferskt kjøtt og suppe

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Dette er en god, gammel tradisjonsrett av kokekjøtt som gir masse smak. Kokekjøtt som oksebog eller høyrygg trenger god tid og lav temperatur for å bli skikkelig mørt. Server den varme suppen først, og deretter kjøttet i skiver sammen med poteter, grønnsaker og løksaus.

Prinsessepudding (semulepudding)

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Prinsessepudding av semulegryn har lange tradisjoner på dessertbordet, og vekker gode barndomsminner for mange. Server med rød saus, og pynt gjerne med friske bær. Sagopudding og polentapudding lages på samme måte - med sago- eller polentagryn.

Thaigryte med strimlet svinekjøtt

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Denne thaigryten har eksotiske smaker av kokos og karripasta. Hvis du vil at gryten skal være litt sterkere eller mildere, kan du smake deg frem og justere mengden karripasta. 

Svinekjøtt sweet and sour

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Rask sursøt wok med renskåret svinekjøtt til middag - perfekt når du er fysen på mat med asiatiske smaker! 

Minestronesuppe vegetar

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Den italienske minestronesuppen er kjent og elsket over store deler av verden, og finnes i et utall ulike versjoner. Her er det rom for individuell smak og alternative råvarevalg, men i en minestrone skal det alltid være bønner og tomat. Husk å sette av tid til å bløtlegge bønnene!

Enkel asiatisk fiskegryte

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Er du glad i curry er denne raske og gode hverdagsgryten med fisk midt i blinken! Hvor hot du vil ha den, justerer du selv. Gurkemeie gir ekstra sting og en nydelig gyllen farge på sausen.

Lettsaltet lammekjøtt med raspeballer

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Saltkjøtt av lam med raspeballer er nydelig tradisjonsmat som smaker. Om du vil lage kålrotstappe som her eller bare servere med kokt kålrot i skiver, det blir opp til deg.

Skagenrøre

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Lag en deilig klassiker med reker i en deilig, kremete dressing med masse dill. Server den på ristet brød slik som her, som fyll i bakt potet eller sett en skål på bordet og server med knekkebrødbiter å dyppe i røren. 

Kylling med karamellisert appelsin

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Har du noen gang tenkt på sukker som krydder? I denne kyllingretten er sukkeret karamellisert, og er med på å krydre kyllinglårene sammen med frisk appelsinsaft, hvitløk og urter. Resultatet er fantastisk smakfullt og mørt kjøtt.

Ferskt kjøtt og suppe

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Dette er en god, gammel tradisjonsrett av kokekjøtt som gir masse smak. Kokekjøtt som oksebog eller høyrygg trenger god tid og lav temperatur for å bli skikkelig mørt. Server den varme suppen først, og deretter kjøttet i skiver sammen med poteter, grønnsaker og løksaus.

Prinsessepudding (semulepudding)

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Prinsessepudding av semulegryn har lange tradisjoner på dessertbordet, og vekker gode barndomsminner for mange. Server med rød saus, og pynt gjerne med friske bær. Sagopudding og polentapudding lages på samme måte - med sago- eller polentagryn.

Thaigryte med strimlet svinekjøtt

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Denne thaigryten har eksotiske smaker av kokos og karripasta. Hvis du vil at gryten skal være litt sterkere eller mildere, kan du smake deg frem og justere mengden karripasta. 

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!