Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
En godt krydret kyllingsuppe med smak av kylling og karri - rask å lage, og super når du har rester av kylling fra dagen før. Dette er en suppe som faller i smak hos hele familien!
Denne oppskriften har fått4,4 av 5 stjerner.
Panerte nakkekoteletter med stuede rotgrønnsaker er veldig god, smakfull og enkel kosemat. Paneringen sørger her for en «crispy» overflate og et mørt saftig indre.
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
Skrei, lever og rogn kalles også skreimølje, og er den tradisjonelle måten å servere skreien på. Dette er rustikk mat som bare kan nytes i skreisesongen.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Plukkfisk er en flott måte å bruke opp rester av kokt fisk på. Dette er husmannskost med røtter i Hordaland, og varieres ut fra hvilken fisk du har tilgjengelig – både fersk, saltet og røkt fisk smaker nydelig i plukkfisk.
Denne oppskriften har fått4,5 av 5 stjerner.
Falafel er vegetarboller eller flate kaker laget av moste kikerter. Falafler er vegetarmat med opprinnelse fra Midtøsten.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Nordmenn har mange favoritter fra det italienske kjøkken, deriblant hjemmelaget lasagne. Ovnsretten består av kjøttsaus og ostesaus som legges lagvis med pastaplater.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Ikke la navnet fårikålkjøtt på pakken begrense deg. Kjøttet kan brukes til langt mer enn det, for eksempel denne spennende gryten med masse smak.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Det er bare fastelavn en gang i året, så da må det være lov til å nyte noen fristende fastelavnsboller med både krem og syltetøy.
Gulrotkake er saftig og godt, og ostekremen på toppen er uimotståelig! Denne gulrotkaken passer perfekt hvis du vil bake til et selskap, bursdag eller til familie og venner i helgen. Kaken gir ca. 24 kakestykker.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
En godt krydret kyllingsuppe med smak av kylling og karri - rask å lage, og super når du har rester av kylling fra dagen før. Dette er en suppe som faller i smak hos hele familien!
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Panerte nakkekoteletter med stuede rotgrønnsaker er veldig god, smakfull og enkel kosemat. Paneringen sørger her for en «crispy» overflate og et mørt saftig indre.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Skrei, lever og rogn kalles også skreimølje, og er den tradisjonelle måten å servere skreien på. Dette er rustikk mat som bare kan nytes i skreisesongen.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Plukkfisk er en flott måte å bruke opp rester av kokt fisk på. Dette er husmannskost med røtter i Hordaland, og varieres ut fra hvilken fisk du har tilgjengelig – både fersk, saltet og røkt fisk smaker nydelig i plukkfisk.
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Falafel er vegetarboller eller flate kaker laget av moste kikerter. Falafler er vegetarmat med opprinnelse fra Midtøsten.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Nordmenn har mange favoritter fra det italienske kjøkken, deriblant hjemmelaget lasagne. Ovnsretten består av kjøttsaus og ostesaus som legges lagvis med pastaplater.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Ikke la navnet fårikålkjøtt på pakken begrense deg. Kjøttet kan brukes til langt mer enn det, for eksempel denne spennende gryten med masse smak.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Det er bare fastelavn en gang i året, så da må det være lov til å nyte noen fristende fastelavnsboller med både krem og syltetøy.
Gulrotkake er saftig og godt, og ostekremen på toppen er uimotståelig! Denne gulrotkaken passer perfekt hvis du vil bake til et selskap, bursdag eller til familie og venner i helgen. Kaken gir ca. 24 kakestykker.
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!