Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

Pytt i panne med lammeskav

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Pytt i panne med lammeskav og grønnsaker er en rask og enkel hverdagsrett for hele familien. Bruk gjerne de grønnsakene du har i kjøleskapet. I stedet for lammeskav kan du også bruke rester av lammelår (lammestek).

Pannekaker med vegetarisk fyll

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Parmesangratinerte pannekaker er kjempegodt, og her har vi fylt pannekakene med en smaksrik vegetarfarse laget av deilige grønnsaker og linser. Smakfull vegetarmat som passer både til lunsj og middag.

Krydret steinbit i ovn

Denne oppskriften har fått4,5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Fisk bakt i ovnen er hurtigmat som nesten gjør seg selv. Her har vi brukt steinbitfilet bakt i kryddersmør – en luksus hverdagsrett med masse smak!

Kjøttkaker med kålstuing

Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Kjøttkaker til middag er god tradisjonsmat. Her servert med kokte poteter, kålstuing og tyttebær. Ta frem foodprosessoren og lag dette knallgode måltidet! 

Sushi donuts

Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Sushi donuts er herlig frisk og  lekker å se på. Vi har pyntet med laksefilet, avokado, reddik og agurk, men her er det bare fantasien som setter grenser. Lag gjerne din egen variant! 

Coq au vin

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Coq au vin er en usedvanlig smakfull gryterett med opphav fra Burgund i Frankrike. Vi har valgt å bytte ut hanekjøttet med kylling, siden det er langt enklere å få tak i her i butikkene.

Svinekam med svisker og julecouscous

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Avansert
Cook Time
Over 60 min

Svinekam fylt med svisker og persille er en herlig juleklassiker som mange av oss kjenner til. Her har vi valgt å servere den med couscous med julesmak. Perfekt som del av et koldtbord eller tapasbord.

Risboller

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Under 20 min

Risboller er en gjenganger i norske barneselskaper, og de er dessuten en favoritt blant mange voksne i forbindelse med julen.

Kokosmakroner

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Kokosmakroner er små søte kaker som er ganske lette å lage og som smaker kjempegodt. Hjemmelaget smaker i alle fall dobbelt så godt som de du kan få kjøpt i butikken. Hvis du oppbevarer kakene i en tett boks med bakepapir mellom lagene, holder de seg kjempelenge. Oppskriften gir ca. 20 makroner, og vi har beregnet to til hver.

Pytt i panne med lammeskav

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Pytt i panne med lammeskav og grønnsaker er en rask og enkel hverdagsrett for hele familien. Bruk gjerne de grønnsakene du har i kjøleskapet. I stedet for lammeskav kan du også bruke rester av lammelår (lammestek).

Pannekaker med vegetarisk fyll

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Parmesangratinerte pannekaker er kjempegodt, og her har vi fylt pannekakene med en smaksrik vegetarfarse laget av deilige grønnsaker og linser. Smakfull vegetarmat som passer både til lunsj og middag.

Krydret steinbit i ovn

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Fisk bakt i ovnen er hurtigmat som nesten gjør seg selv. Her har vi brukt steinbitfilet bakt i kryddersmør – en luksus hverdagsrett med masse smak!

Kjøttkaker med kålstuing

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Kjøttkaker til middag er god tradisjonsmat. Her servert med kokte poteter, kålstuing og tyttebær. Ta frem foodprosessoren og lag dette knallgode måltidet! 

Sushi donuts

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Sushi donuts er herlig frisk og  lekker å se på. Vi har pyntet med laksefilet, avokado, reddik og agurk, men her er det bare fantasien som setter grenser. Lag gjerne din egen variant! 

Coq au vin

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Coq au vin er en usedvanlig smakfull gryterett med opphav fra Burgund i Frankrike. Vi har valgt å bytte ut hanekjøttet med kylling, siden det er langt enklere å få tak i her i butikkene.

Svinekam med svisker og julecouscous

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Avansert
Cook Time
Over 60 min

Svinekam fylt med svisker og persille er en herlig juleklassiker som mange av oss kjenner til. Her har vi valgt å servere den med couscous med julesmak. Perfekt som del av et koldtbord eller tapasbord.

Risboller

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Under 20 min

Risboller er en gjenganger i norske barneselskaper, og de er dessuten en favoritt blant mange voksne i forbindelse med julen.

Kokosmakroner

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Kokosmakroner er små søte kaker som er ganske lette å lage og som smaker kjempegodt. Hjemmelaget smaker i alle fall dobbelt så godt som de du kan få kjøpt i butikken. Hvis du oppbevarer kakene i en tett boks med bakepapir mellom lagene, holder de seg kjempelenge. Oppskriften gir ca. 20 makroner, og vi har beregnet to til hver.

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!