Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svinekam med svisker og julecouscous

Svinekam med svisker og julecouscous

Ingredienser

porsjoner
  • 1,5 kg svinekam uten ben
  • 20 stk. svisker
  • 1 bunt bladpersille
  • 3 ts salt
  • 1,5 ts pepper
  • 5 dl vann

Julecouscous:

  • 4 dl kyllingkraft eller grønnsakskraft
  • 1 stk. hel kanel
  • 4 stk. stjerneanis
  • 10 stk. hel nellik
  • 4 dl couscous
  • 1 ss smør
  • 2 stk. eple
  • 120 g tørket aprikos
  • 2 ss frisk persille
  • 160 g tørkede tranebær
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 892 kcal
Fett 47 g
Protein 41 g
Karbohydrater 72 g

Oppskriftsintroduksjon

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Svinekam fylt med svisker og persille er en herlig juleklassiker som mange av oss kjenner til. Her har vi valgt å servere den med couscous med julesmak. Perfekt som del av et koldtbord eller tapasbord.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

porsjoner
  • 1,5 kg svinekam uten ben
  • 20 stk. svisker
  • 1 bunt bladpersille
  • 3 ts salt
  • 1,5 ts pepper
  • 5 dl vann

Julecouscous:

  • 4 dl kyllingkraft eller grønnsakskraft
  • 1 stk. hel kanel
  • 4 stk. stjerneanis
  • 10 stk. hel nellik
  • 4 dl couscous
  • 1 ss smør
  • 2 stk. eple
  • 120 g tørket aprikos
  • 2 ss frisk persille
  • 160 g tørkede tranebær
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 892 kcal
Fett 47 g
Protein 41 g
Karbohydrater 72 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Svinekam-fylt-med-svisker-og-persille-192613-22
Fylt svinekam 3b
Fylt svinekam 3c
Fylt svinekam 3d
Fylt svinekam 3e
Fylt svinekam 3f

Server fylt svinekam på et fat med julecouscous.

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13858, server:MP-PRD-WEB12 21.04.2025 15:57:36