Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pannekaker med vegetarisk fyll

Pannekaker med vegetarisk fyll

Ingredienser

porsjoner
  • 3 dl hvetemel eller 50/50 siktet og sammalt hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 5 dl melk
  • 4 stk. egg

Vegetarisk farse:

  • 1 boks grønne linser
  • 1 stk. løk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 stk. grønn squash
  • 1 stk. gulrot
  • 1 stk. rød paprika
  • 2 ss tomatpuré
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss mørk harissa
  • 2 ts soyasaus
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss revet parmesan eller vegetarisk alternativ

Tilbehør:

  • 16 stk. cherrytomat
  • 1 pose blandet babybladsalat
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 480 kcal
Fett 14.3 g
Protein 26 g
Karbohydrater 58 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Parmesangratinerte pannekaker er kjempegodt, og her har vi fylt pannekakene med en smaksrik vegetarfarse laget av deilige grønnsaker og linser. Smakfull vegetarmat som passer både til lunsj og middag.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 3 dl hvetemel eller 50/50 siktet og sammalt hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 5 dl melk
  • 4 stk. egg

Vegetarisk farse:

  • 1 boks grønne linser
  • 1 stk. løk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 stk. grønn squash
  • 1 stk. gulrot
  • 1 stk. rød paprika
  • 2 ss tomatpuré
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss mørk harissa
  • 2 ts soyasaus
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss revet parmesan eller vegetarisk alternativ

Tilbehør:

  • 16 stk. cherrytomat
  • 1 pose blandet babybladsalat
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 480 kcal
Fett 14.3 g
Protein 26 g
Karbohydrater 58 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ønsker du å gjøre retten helt vegansk, kan du lage pannekakene uten egg. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: All verdens pannekaker

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB14 26.05.2024 16:37:20