Suppelapskaus

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Suppelapskaus er en god hverdagsfavoritt hos såvel store som små. Renskåret svinekjøtt i strimler er mørt kjøtt som ikke trenger lang koketid, og med ferdig lapskausblanding blir det god og næringsrik mat til hele familien på kort tid.

Ingredienser

  • 600 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 6 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 1 pk frossen lapskausblanding
  • 2 ts provencekrydder
  • ½ ts salt
  • ¼ ts pepper

Slik gjør du

  1. Fres hvitløk i en varm kjele med margarin eller olje. Tilsett buljong, og kok opp.
  2. Ha i grønnsaker, og la det koke opp igjen.
  3. Tilsett kjøtt og krydder og la suppen trekke i 5-8 minutter. Smak til med salt og pepper.

Server med flatbrød eller brød.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.