Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Suppelapskaus

Ingredienser

  • 600 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 6 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 1 pk frossen lapskausblanding
  • 2 ts provencekrydder
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Suppelapskaus

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Suppelapskaus er en god hverdagsfavoritt hos såvel store som små. Renskåret svinekjøtt i strimler er mørt kjøtt som ikke trenger lang koketid, og med ferdig lapskausblanding blir det god og næringsrik mat til hele familien på kort tid.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 600 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 6 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 1 pk frossen lapskausblanding
  • 2 ts provencekrydder
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Fres hvitløk i en varm kjele med margarin eller olje. Tilsett buljong, og kok opp.
  2. Ha i grønnsaker, og la det koke opp igjen.
  3. Tilsett kjøtt og krydder og la suppen trekke i 5-8 minutter. Smak til med salt og pepper.

Server med flatbrød eller brød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB14 27.01.2023 06:22:25