Ingredienser

  • 600 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 6 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 1 pk frossen lapskausblanding
  • 2 ts provencekrydder
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Suppelapskaus

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Suppelapskaus er en god hverdagsfavoritt hos såvel store som små. Renskåret svinekjøtt i strimler er mørt kjøtt som ikke trenger lang koketid, og med ferdig lapskausblanding blir det god og næringsrik mat til hele familien på kort tid.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 600 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 6 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 1 pk frossen lapskausblanding
  • 2 ts provencekrydder
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Fres hvitløk i en varm kjele med margarin eller olje. Tilsett buljong, og kok opp.
  2. Ha i grønnsaker, og la det koke opp igjen.
  3. Tilsett kjøtt og krydder og la suppen trekke i 5-8 minutter. Smak til med salt og pepper.

Server med flatbrød eller brød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant