Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.
Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.
Denne klassiske, franske salaten har navnet sitt fra byen Nice i Provenceområdet.
Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.
Potet- og purreløksuppe er en nydelig suppe som kan nytes både kald og varm. Som forrett eller smårett, eller som en såkalt påbygnings-suppe siden den gjerne kan få følge av sprøstekt bacon, spekeskinke eller annet mørt kjøtt.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Sei er en klassisk hverdagshelt – en fisk som ikke skal undervurderes. Den er lett å tilberede og har så mye smak!
Denne oppskriften har fått4,4 av 5 stjerner.
Raspeballer eller komler er norsk tradisjonsmat som ofte serveres på torsdager, såkalt komletorsdag. Salt kjøtt som for eksempel svineknoke er smakfullt og godt tilbehør, og gir god kraft til å koke potetballene i. Kålrotstappe er tilbehør slik det skal være, i følge tradisjonen.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Spicy og fresht! Fylte tortillas med mørt biffkjøtt skåret i strimler, masse grønt, og deilig, kremet guacamole - en fajitas som redder de aller fleste fredager!
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Denne tradisjonelle tyrkiske lammegryten med masse grønnsaker er enkel å tilberede, og steker ferdig i ovnen mens du gjør andre ting.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
En stor helstekt kylling er perfekt til både en helt spesiell hverdag eller en liten, enkel fest. Kyllingen blir ekstra saftig og smakfull om du pensler den med smør i løpet av steketiden. Vi serverer en deilig, varm byggrynssalat til.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
En smakfull og god måte å bruke opp restene av brødet på.
Her er oppskriften på enkel omelett fylt med ost og skinke. Omelett er også kjempegodt å ha med seg i matpakken på skolen, så ta vare på resten om det blir noe til overs! Server gjerne sammen med litt brød, tomater eller andre grønnsaker.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Denne klassiske, franske salaten har navnet sitt fra byen Nice i Provenceområdet.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Potet- og purreløksuppe er en nydelig suppe som kan nytes både kald og varm. Som forrett eller smårett, eller som en såkalt påbygnings-suppe siden den gjerne kan få følge av sprøstekt bacon, spekeskinke eller annet mørt kjøtt.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Sei er en klassisk hverdagshelt – en fisk som ikke skal undervurderes. Den er lett å tilberede og har så mye smak!
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Raspeballer eller komler er norsk tradisjonsmat som ofte serveres på torsdager, såkalt komletorsdag. Salt kjøtt som for eksempel svineknoke er smakfullt og godt tilbehør, og gir god kraft til å koke potetballene i. Kålrotstappe er tilbehør slik det skal være, i følge tradisjonen.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Spicy og fresht! Fylte tortillas med mørt biffkjøtt skåret i strimler, masse grønt, og deilig, kremet guacamole - en fajitas som redder de aller fleste fredager!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Denne tradisjonelle tyrkiske lammegryten med masse grønnsaker er enkel å tilberede, og steker ferdig i ovnen mens du gjør andre ting.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
En stor helstekt kylling er perfekt til både en helt spesiell hverdag eller en liten, enkel fest. Kyllingen blir ekstra saftig og smakfull om du pensler den med smør i løpet av steketiden. Vi serverer en deilig, varm byggrynssalat til.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
En smakfull og god måte å bruke opp restene av brødet på.
Her er oppskriften på enkel omelett fylt med ost og skinke. Omelett er også kjempegodt å ha med seg i matpakken på skolen, så ta vare på resten om det blir noe til overs! Server gjerne sammen med litt brød, tomater eller andre grønnsaker.
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!