Pai med sopp og bacon Kategori Gjester Vanskelighetsgrad Middels Tid 40–60 min En herlig pai med ost, bacon og sopp, som kan nytes sammen med en god salat. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 9Kommentarer Ingredienser Porsjoner 100 g kaldt smør i terninger 200 g hvetemel 1⁄2 dl kaldt vann 1 pakke bacon 150 g sopp , gjerne aromasopp 1 ss olivenolje til steking 50 g frisk spinat 4 stk egg 2 dl crème fraîche orginal, 35 % 2 dl revet hvitost 1⁄2 ts pepper Slik gjør du Ha hvetemel i en foodprossesor, tilsett smør og kjør til en smuldret deig. Tilsett vann og kjør til en fin deig. Ta plastfolie over deigen, og la den hvile 30 minutter i kjøleskap. Skjær baconskivene i biter ,og stek dem i en varm panne. Del opp soppen og brun den i pannen sammen med baconet og olje. Vend spinat, og stek til den faller litt sammen. Visp egg sammen med crème fraîche, ost og pepper. Kjevle ut deigemnene og kle formen. Strø bacon og soppblandingen på bunnen. Hell eggeblandingen over. Stek paien på 225 ºC i 20-30 minutter til eggestanden stivner og har fått gyllen overflate. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.