Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Seikaker med gressløksaus

Seikaker med gressløksaus

Ingredienser

porsjoner

Seikaker:

  • 600 g seifilet
  • 1 ts salt
  • 1,5 ss potetmel
  • 0,25 ts malt hvit pepper
  • 2 dl melk
  • 4 ss finsnittet purre
  • 2 stk. gulrot
  • 1 pk sukkererter
  • 50 g hasselnøtter
  • 1 ss olivenolje
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding

Sprø salat:

Gressløksaus:

Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (6)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Det er både enkelt og fort gjort å lage fiskekaker selv. Her er oppskriften på kjempegode seikaker med sprø salat og superenkel gressløksaus. Dette er hverdagsmat man blir glad av og som gjør deg behagelig mett.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Seikaker:

  • 600 g seifilet
  • 1 ts salt
  • 1,5 ss potetmel
  • 0,25 ts malt hvit pepper
  • 2 dl melk
  • 4 ss finsnittet purre
  • 2 stk. gulrot
  • 1 pk sukkererter
  • 50 g hasselnøtter
  • 1 ss olivenolje
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding

Sprø salat:

Gressløksaus:

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Finhakk hvitløk og gressløk, og bland med yoghurt. Smak til med litt salt og pepper. Sett kaldt til servering. 

Karristuede rotgrønnsaker er også godt tilbehør til fiskekaker.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 27.04.2024 01:57:27