Burritos med kjøttdeig av svin

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Burritos er superpopulært! Med kjøttdeig av svin får du en litt magrere variant som er kjapp å lage og som både store og små ganske sikkert vil juble for.

Ingredienser

6
Porsjoner
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 glass tacosaus (lite)
  • 1 boks hermetiske maiskorn, liten boks
  • 2 stk finkuttet vårløk
  • 1 dl revet hvitost
  • 6 stk hvetetortilla

Slik gjør du

  1. Stek kjøttdeig i en stekepanne med margarin/olje. Tilsett tacosaus og vårløk. Kok i noen minutter og tilsett mais. Smak til med salt og pepper.
  2. Dryss litt revet ost og legg noen skjeer av kjøttdeigblandingen på hver tortilla. Rull sammen. Brett inn endene, slik at du får en tett rull.
  3. Legg to og to burritos med skjøten ned i en stekepanne og stek dem til de er gyllenbrune på alle kanter. Legg dem på en skjærfjøl og del dem i to. 

Server burritos varme, gjerne med litt lime og guacamole.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.