Lagre

Ingredienser

6  porsjoner
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 glass tacosaus (lite)
  • 1 boks hermetiske maiskorn, liten boks
  • 2 stk. finkuttet vårløk
  • 1 dl revet hvitost
  • 6 stk. hvetetortilla
Del

Burritos med kjøttdeig av svin

(1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Burritos er superpopulært! Med kjøttdeig av svin får du en litt magrere variant som er kjapp å lage og som både store og små ganske sikkert vil juble for.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

6  porsjoner
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 glass tacosaus (lite)
  • 1 boks hermetiske maiskorn, liten boks
  • 2 stk. finkuttet vårløk
  • 1 dl revet hvitost
  • 6 stk. hvetetortilla

Slik gjør du

  1. Stek kjøttdeig i en stekepanne med margarin. Tilsett tacosaus og vårløk. Kok i noen minutter og tilsett mais. Smak til med salt og pepper.
  2. Dryss litt revet ost og legg noen skjeer av kjøttdeigblandingen på hver tortilla. Rull sammen. Brett inn endene, slik at du får en tett rull.
  3. Legg to og to burritos med skjøten ned i en stekepanne og stek dem til de er gyllenbrune på alle kanter. Legg dem på en skjærefjøl og del dem i to. 

Server burritos varme, gjerne med litt lime og guacamole.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant