Ingredienser

  • 300 g kjøttpølse
  • 1 stk. liten purre i ringer
  • 300 g pastaskruer
  • 1 tube smøreost á 175 g (salami, pepperoni, e.l.)
  • 50 g hvitost
  • 4 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Pølseform med purre

(3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Alt-i-ett-form med gode smaker. Rask middag som alle liker!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 300 g kjøttpølse
  • 1 stk. liten purre i ringer
  • 300 g pastaskruer
  • 1 tube smøreost á 175 g (salami, pepperoni, e.l.)
  • 50 g hvitost
  • 4 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovn til 230 °C. 
  2. Skjær kjøttpølse i skiver og purre i ringer. 
  3. Kok pasta etter anvisning på pakken eller bruk rester av kokt pasta.
  4. Bland pølse, purre, pasta, smøreost, hvitost og crème fraîche i en ildfast form. Tilsett salt og pepper. Stek midt i ovnen i ca. 10 minutter. 
Retten kan også gratineres med ost.

Server gjerne med salat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant