Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pølseform med purre

Pølseform med purre

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g kjøttpølse
  • 0,5 stk. purre i ringer
  • 300 g pastaskruer
  • 50 g hvitost
  • 4 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 stk. smøreost (salami, pepperoni, e.l.)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (5)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Alt-i-ett-form med gode smaker. Rask middag som alle liker!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g kjøttpølse
  • 0,5 stk. purre i ringer
  • 300 g pastaskruer
  • 50 g hvitost
  • 4 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 stk. smøreost (salami, pepperoni, e.l.)

Slik gjør du

Forvarm stekeovn til 230 °C. 

trinn du kan merke av
Retten kan også gratineres med ost.
Server gjerne med salat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6416, server:MP-PRD-WEB15 02.10.2023 23:09:12