Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Stekt laks med kokosris

Stekt laks med kokosris

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g skinn- og beinfri laksefilet
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts malt hvit pepper
  • 2 ss margarin
  • 1 ss soyasaus
  • 1 stk. sitron

Kokosris:

  • 2,5 dl jasminris
  • 2,5 dl kokosmelk
  • 2,5 dl vann
  • 0,5 ts salt
  • 2,5 dl kokosmasse

Brokkoli med hvitløk:

  • 400 g brokkoli
  • 4 båter hvitløk
  • 2 ss rapsolje eller annen smaksnøytral matolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Rød fisk, og særlig laks, er hverdagsmat for mange – raskt å lage og lett å like. Brokkoli med masse hvitløk og ris kokt i kokosmelk er supert tilbehør.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g skinn- og beinfri laksefilet
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts malt hvit pepper
  • 2 ss margarin
  • 1 ss soyasaus
  • 1 stk. sitron

Kokosris:

  • 2,5 dl jasminris
  • 2,5 dl kokosmelk
  • 2,5 dl vann
  • 0,5 ts salt
  • 2,5 dl kokosmasse

Brokkoli med hvitløk:

  • 400 g brokkoli
  • 4 båter hvitløk
  • 2 ss rapsolje eller annen smaksnøytral matolje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server laksen med brokkoli, kokosris og sitronbåter. Litt ekstra soyasaus ved siden av er også godt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB14 25.05.2024 07:33:57