Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bakt ostekake med sjokolade

Bakt ostekake med sjokolade

Ingredienser

12  porsjoner
  • 250 g oreo-kjeks
  • 50 g smeltet smør

Fyll:

  • 100 g sjokolade
  • 675 g kremost naturell
  • 200 g finkornet sukker
  • 3 dl seterrømme
  • 3 stk. egg

Karamell:

  • 3 dl sukker
  • 1,5 dl vann
  • 2 ss glukose
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Rustikk, bakt ostekake med skummel vri til Halloween. Ostekaken med sjokolade er pyntet med blank karamell som ligner knust glass og hvis du serverer den med bringebærsaus blir kaken enda litt eklere. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

12  porsjoner
  • 250 g oreo-kjeks
  • 50 g smeltet smør

Fyll:

  • 100 g sjokolade
  • 675 g kremost naturell
  • 200 g finkornet sukker
  • 3 dl seterrømme
  • 3 stk. egg

Karamell:

  • 3 dl sukker
  • 1,5 dl vann
  • 2 ss glukose

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Bruk en skje og drypp litt av laken ned i en kopp med kaldt vann. Blir laken stiv og du kan forme den er laken tykk nok.

Pynt kaken med det «knuste glasset» og server gjerne med bringebærsaus for ekstra skummel effekt. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 19.04.2024 22:50:55