Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

Spicy toast

Denne oppskriften har fått4,5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Kjapp, enkel og superdigg toast du kan spise etter skolen, eller til kvelds når du er fysen på noe cheezy. Et par skiver brød, ost og skinke sammen med litt spicy sriracha majo - NAM!

Ovnsbakt laks med spinat og blomkål

Denne oppskriften har fått4,3 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Frisk spinat og revet blomkål er et kjempegodt tilbehør som virkelig passer utmerket til ovnsbakt laks. Hvitløk og grønn chili sørger for at det hele blir passelig hett på tunga.  

One pot med kylling

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Ingenting er som middager som lager seg selv mens du gjør andre ting! Denne risottovarianten blander alt i samme gryte, og sparer både tid og oppvask. vi bruker kylling lårfilet, som tåler tøffere behandling enn kyllingfilet. 

Lettsaltet torsk med bacon

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste. 

Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste. 

Skinkestek med grønnkål- og gresskarsalat

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Skinkestek kan serveres på mange flere måter enn den tradisjonelle med surkål og brun saus. Her har den samme skinkesteken fått utradisjonelt og fargerikt følge med grønnkålsalat med gresskar, mandler og granateple.

Eltefrie rundstykker med brødrester

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Tro det eller ei - å bruke gammelt brød om igjen i nytt brød fungerer helt utmerket! Ta vare på brødrestene dine og kjør dem i hurtigmikseren, og dermed har du en ny råvare å bruke i brødbaksten, til panering og i desserter som tilslørte bondepiker.

Spicy toast

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Kjapp, enkel og superdigg toast du kan spise etter skolen, eller til kvelds når du er fysen på noe cheezy. Et par skiver brød, ost og skinke sammen med litt spicy sriracha majo - NAM!

Ovnsbakt laks med spinat og blomkål

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Frisk spinat og revet blomkål er et kjempegodt tilbehør som virkelig passer utmerket til ovnsbakt laks. Hvitløk og grønn chili sørger for at det hele blir passelig hett på tunga.  

One pot med kylling

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Ingenting er som middager som lager seg selv mens du gjør andre ting! Denne risottovarianten blander alt i samme gryte, og sparer både tid og oppvask. vi bruker kylling lårfilet, som tåler tøffere behandling enn kyllingfilet. 

Lettsaltet torsk med bacon

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste. 

Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste. 

Bakt potet med langtidskokt høyrygg

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Du får den på gatekjøkken, hjemme hos mamma og på gourmetrestauranter: bakt potet er og blir en favoritt. Her har du luksusvarianten med høyrygg som langtidskoker til det blir skikkelig mørt og godt. Topp med litt ekstra rømme, vårløk og sprø tortillachips. Dette blir next level!

Moussaka

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Moussaka er opprinnelig fra Midtøsten, men er mest kjent fra Tyrkia og Hellas. Hovedingredienser er lammekjøttdeig, tomater og aubergine. Det tar litt tid å lage denne herlige ovnsretten, men det er verdt innsatsen!

Skinkestek med grønnkål- og gresskarsalat

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Skinkestek kan serveres på mange flere måter enn den tradisjonelle med surkål og brun saus. Her har den samme skinkesteken fått utradisjonelt og fargerikt følge med grønnkålsalat med gresskar, mandler og granateple.

Hveteboller tangzhong

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Hveteboller bakt på den populære tangzhong-metoden, som gir ekstra luftige og saftige boller! Bollene gir også en følelse av nybakt litt lenger. Lag dem gjerne med rosiner eller sjokoladebiter, eller spis dem akkurat som de er!

Eltefrie rundstykker med brødrester

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Tro det eller ei - å bruke gammelt brød om igjen i nytt brød fungerer helt utmerket! Ta vare på brødrestene dine og kjør dem i hurtigmikseren, og dermed har du en ny råvare å bruke i brødbaksten, til panering og i desserter som tilslørte bondepiker.

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!