Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.
Denne oppskriften har fått4,5 av 5 stjerner.
Kjapp, enkel og superdigg toast du kan spise etter skolen, eller til kvelds når du er fysen på noe cheezy. Et par skiver brød, ost og skinke sammen med litt spicy sriracha majo - NAM!
Denne oppskriften har fått4,3 av 5 stjerner.
Frisk spinat og revet blomkål er et kjempegodt tilbehør som virkelig passer utmerket til ovnsbakt laks. Hvitløk og grønn chili sørger for at det hele blir passelig hett på tunga.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Ingenting er som middager som lager seg selv mens du gjør andre ting! Denne risottovarianten blander alt i samme gryte, og sparer både tid og oppvask. vi bruker kylling lårfilet, som tåler tøffere behandling enn kyllingfilet.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste.
Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Du får den på gatekjøkken, hjemme hos mamma og på gourmetrestauranter: bakt potet er og blir en favoritt. Her har du luksusvarianten med høyrygg som langtidskoker til det blir skikkelig mørt og godt. Topp med litt ekstra rømme, vårløk og sprø tortillachips. Dette blir next level!
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Moussaka er opprinnelig fra Midtøsten, men er mest kjent fra Tyrkia og Hellas. Hovedingredienser er lammekjøttdeig, tomater og aubergine. Det tar litt tid å lage denne herlige ovnsretten, men det er verdt innsatsen!
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Skinkestek kan serveres på mange flere måter enn den tradisjonelle med surkål og brun saus. Her har den samme skinkesteken fått utradisjonelt og fargerikt følge med grønnkålsalat med gresskar, mandler og granateple.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Hveteboller bakt på den populære tangzhong-metoden, som gir ekstra luftige og saftige boller! Bollene gir også en følelse av nybakt litt lenger. Lag dem gjerne med rosiner eller sjokoladebiter, eller spis dem akkurat som de er!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Tro det eller ei - å bruke gammelt brød om igjen i nytt brød fungerer helt utmerket! Ta vare på brødrestene dine og kjør dem i hurtigmikseren, og dermed har du en ny råvare å bruke i brødbaksten, til panering og i desserter som tilslørte bondepiker.
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Kjapp, enkel og superdigg toast du kan spise etter skolen, eller til kvelds når du er fysen på noe cheezy. Et par skiver brød, ost og skinke sammen med litt spicy sriracha majo - NAM!
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Frisk spinat og revet blomkål er et kjempegodt tilbehør som virkelig passer utmerket til ovnsbakt laks. Hvitløk og grønn chili sørger for at det hele blir passelig hett på tunga.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Ingenting er som middager som lager seg selv mens du gjør andre ting! Denne risottovarianten blander alt i samme gryte, og sparer både tid og oppvask. vi bruker kylling lårfilet, som tåler tøffere behandling enn kyllingfilet.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste.
Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Du får den på gatekjøkken, hjemme hos mamma og på gourmetrestauranter: bakt potet er og blir en favoritt. Her har du luksusvarianten med høyrygg som langtidskoker til det blir skikkelig mørt og godt. Topp med litt ekstra rømme, vårløk og sprø tortillachips. Dette blir next level!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Moussaka er opprinnelig fra Midtøsten, men er mest kjent fra Tyrkia og Hellas. Hovedingredienser er lammekjøttdeig, tomater og aubergine. Det tar litt tid å lage denne herlige ovnsretten, men det er verdt innsatsen!
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Skinkestek kan serveres på mange flere måter enn den tradisjonelle med surkål og brun saus. Her har den samme skinkesteken fått utradisjonelt og fargerikt følge med grønnkålsalat med gresskar, mandler og granateple.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Hveteboller bakt på den populære tangzhong-metoden, som gir ekstra luftige og saftige boller! Bollene gir også en følelse av nybakt litt lenger. Lag dem gjerne med rosiner eller sjokoladebiter, eller spis dem akkurat som de er!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Tro det eller ei - å bruke gammelt brød om igjen i nytt brød fungerer helt utmerket! Ta vare på brødrestene dine og kjør dem i hurtigmikseren, og dermed har du en ny råvare å bruke i brødbaksten, til panering og i desserter som tilslørte bondepiker.
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!