Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

Fiskeboller i karrisaus

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Fiskeboller i karrisaus er skikkelig retromat, og like godt i dag som på 1970-tallet! Om noen i familien er skeptisk til karrismaken, så lag sausen uten, og dryss karri over på tallerkenen.

Eple- og sellerisuppe med kylling og hasselnøtter

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Eple og selleri er en klassisk kombinasjon i matretter, her som en fantastisk suppe. Toppet med mør, norsk kylling i små terninger, hasselnøtter og frisk salvie er eple- og sellerisuppe en mild og super lunsj, middag eller kveldsrett.

Laks i wok

Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

En rask og herlig wok med laks og raust med friske, sprø grønnsaker - perfekt som travel hverdagsmiddag. Laksen kan du godt bytte ut med for eksempel ørret eller steinbit. 

Fårikål

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Fårikål er Norges nasjonalrett, og oppskriften er enkel. Legg kjøtt og kål lagvis i gryta med salt og pepper mellom lagene, og kok til det er mørt.

Les historien til nasjonalretten vår her

Pizza med kjøttboller og oliven

Denne oppskriften har fått4,1 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Deilig hjemmelaget italiensk pizza for to, toppet med tomatsaus, kjøttboller og oliven. 

Gyoza vegetar

Denne oppskriften har fått4,3 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Gyoza er den japanske varianten av dumplings, som både dampes og stekes. Det gir en crispy og deilig skorpe! Denne varianten er vegetar, ja, faktisk helt vegansk, og er fylt med sopp og andre godsaker. 

Skogsgryte

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

En nydelig gryterett med mye smak og deilig, fyldig saus. Vi har brukt storfekjøtt, men har du tilgang på elg eller annet vilt er det perfekt. 

Eplekake

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Eplekake er alltid populært. Dette er en saftig og deilig eplekake, som blir aller best om du bruker syrlige norske epler. Server gjerne med is, eller en god klatt krem eller gresk yoghurt.

Eplemos

Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Deilig eplemos er aller best hjemmelaget, og supert å lage når norske epler er i sesong. Eplemos passer som pålegg på brødskiva, sammen med ost og til desserter.

Fiskeboller i karrisaus

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Fiskeboller i karrisaus er skikkelig retromat, og like godt i dag som på 1970-tallet! Om noen i familien er skeptisk til karrismaken, så lag sausen uten, og dryss karri over på tallerkenen.

Eple- og sellerisuppe med kylling og hasselnøtter

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Eple og selleri er en klassisk kombinasjon i matretter, her som en fantastisk suppe. Toppet med mør, norsk kylling i små terninger, hasselnøtter og frisk salvie er eple- og sellerisuppe en mild og super lunsj, middag eller kveldsrett.

Laks i wok

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

En rask og herlig wok med laks og raust med friske, sprø grønnsaker - perfekt som travel hverdagsmiddag. Laksen kan du godt bytte ut med for eksempel ørret eller steinbit. 

Fårikål

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Fårikål er Norges nasjonalrett, og oppskriften er enkel. Legg kjøtt og kål lagvis i gryta med salt og pepper mellom lagene, og kok til det er mørt.

Les historien til nasjonalretten vår her

Pizza med kjøttboller og oliven

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Deilig hjemmelaget italiensk pizza for to, toppet med tomatsaus, kjøttboller og oliven. 

Gyoza vegetar

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Gyoza er den japanske varianten av dumplings, som både dampes og stekes. Det gir en crispy og deilig skorpe! Denne varianten er vegetar, ja, faktisk helt vegansk, og er fylt med sopp og andre godsaker. 

Skogsgryte

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

En nydelig gryterett med mye smak og deilig, fyldig saus. Vi har brukt storfekjøtt, men har du tilgang på elg eller annet vilt er det perfekt. 

Eplekake

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Eplekake er alltid populært. Dette er en saftig og deilig eplekake, som blir aller best om du bruker syrlige norske epler. Server gjerne med is, eller en god klatt krem eller gresk yoghurt.

Eplemos

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Deilig eplemos er aller best hjemmelaget, og supert å lage når norske epler er i sesong. Eplemos passer som pålegg på brødskiva, sammen med ost og til desserter.