Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Eple- og sellerisuppe med kylling og hasselnøtter

Ingredienser

velg antall porsjoner

Eple- og sellerisuppe:

  • 1 stk. grovhakket løk
  • 1 stilk grovhakket stilkselleri (stangselleri)
  • 1 ss olje til steking
  • 0,5 stk. sellerirot i terninger
  • 2 stk. røde eple , skrelt og i biter
  • 1 kvist frisk timian
  • 1 l vann
  • 2 stk. grønnsak- eller hønsebuljongterning
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Topping:

  • 3 stk. kyllingfilet i små terninger
  • 2 ss margarin til steking
  • 2 ss grovhakket hasselnøtter
  • 1 ss grovhakket frisk salvie
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

373.5kcal

Energi

14g

Fett

28.9g

Protein

30.4g

Karbohydrater

1.9mg

Jern

Del

Eple- og sellerisuppe med kylling og hasselnøtter

(4)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Eple og selleri er en klassisk kombinasjon i matretter, her som en fantastisk suppe. Toppet med mør, norsk kylling i små terninger, hasselnøtter og frisk salvie er eple- og sellerisuppe en mild og super lunsj, middag eller kveldsrett.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

velg antall porsjoner

Eple- og sellerisuppe:

  • 1 stk. grovhakket løk
  • 1 stilk grovhakket stilkselleri (stangselleri)
  • 1 ss olje til steking
  • 0,5 stk. sellerirot i terninger
  • 2 stk. røde eple , skrelt og i biter
  • 1 kvist frisk timian
  • 1 l vann
  • 2 stk. grønnsak- eller hønsebuljongterning
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Topping:

  • 3 stk. kyllingfilet i små terninger
  • 2 ss margarin til steking
  • 2 ss grovhakket hasselnøtter
  • 1 ss grovhakket frisk salvie
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

373.5kcal

Energi

14g

Fett

28.9g

Protein

30.4g

Karbohydrater

1.9mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Hell suppen i dype skåler og topp med stekt kylling, hasselnøtter og salvie. Server med  grove rundstykker eller grove minibaguetter.

Skal du lage suppe til mange, eller vil forberede alle ingrediensene på forhånd, legg eplebitene i en bolle med kaldt vann og litt sitronsaft for å hindre oksidasjon og misfarging.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3546, server:MP-PRD-WEB11 30.11.2022 07:32:25