Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Eplemos

Eplemos

Ingredienser

porsjoner

gir ca. 8 dl ferdig mos

  • 7 stk. eple
  • 1 dl sukker
  • 0,5 dl vann
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (9)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Deilig eplemos er aller best hjemmelaget, og supert å lage når norske epler er i sesong. Eplemos passer som pålegg på brødskiva, sammen med ost og til desserter.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

gir ca. 8 dl ferdig mos

  • 7 stk. eple
  • 1 dl sukker
  • 0,5 dl vann

Slik gjør du

1.    Skrell epler, og kutt i biter.

2.    Ha eplebiter, sukker og vann i en kjele og kok til eplene er møre og begynner å bli mos.

3.    Avkjøl mosen.1.    Skrell epler, og kutt i biter1. Skrell epler, og kutt i biter.

2. Ha eplebiter, sukker og vann i en kjele og kok til eplene er møre og begynner å bli mos.

3. Avkjøl mosen.

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Godsaker med norske epler i sesong

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB11 26.05.2024 23:31:32