Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

Ovnspannekake med bacon

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Elsker du pannekaker, men synes det tar for lang tid å steke dem? Sleng hele røra i stekeovnen, da vel! Vi lover at denne fluffy ovnspannekaken toppet med bacon og blåbær får bein å gå på i det øyeblikket du setter den på bordet!

Fiskegrateng

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Hjemmelaget fiskegrateng smaker kjempegodt, og er en fin måte å nytte fiskerester på. Dette er en barnevennlig og god fiskegrateng med makaroni.

Minestronesuppe vegetar

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Den italienske minestronesuppen er kjent og elsket over store deler av verden, og finnes i et utall ulike versjoner. Her er det rom for individuell smak og alternative råvarevalg, men i en minestrone skal det alltid være bønner og tomat. Husk å sette av tid til å bløtlegge bønnene!

Enkel fiskegryte

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Sliter du med å sette de anbefalte fiskemåltidene på bordet i løpet av uken? Prøv denne raske og nydelige fiskegryten, spesialkomponert for travle hverdager!

Ramenburger

Denne oppskriften har fått2,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Sprø, krydrede ramennudler erstatter brødet i denne trendburgeren. En spennende vri på den klassiske hamburgeren, og soyasaus og sesamolje gjør dette til en umamibombe! Toppet med syltet agurk, spicy srirachamajo og frisk lime.

Chicken korma

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Vi blir aldri lei av indisk mat! Korma - deilig saus med yoghurt, tomat og masse krydder - kan lages med ulike typer kjøtt, eller med deilige grønnsaker. Vi har brukt kylling overlår, som smaker masse og tåler å koke lenge. 

Puspas

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Puspas er bergensernes variant av fårikål, der en del av kålen erstattes av gulrot og potet. Det mystiske navnet «puspas» stammer fra Nederland, og betyr sammenkokt mat. 

Berlinerboller med lemoncurd og marengs

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Avansert
Cook Time
Over 60 min

Deilige berlinerboller fylt med syrlig lemon curd og toppet med luftig marengs - dette er bakverket for deg som liker å imponere! Fyll de gjerne med en ekstra god hjemmelaget lemon curd - for å virkelig lage den ultimate komboen av søtt og syrlig. 

Matmuffins med ris

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Det er så lett å sitte igjen med rester av ris etter at alle har fått det de skal ha. Det aller enkleste er å kassere restene, men putter du dem i kjøleskapet med én gang de er avkjølt, kan du fint bruke risen i minst et par dager. Vi har laget rismuffins med litt rester av kylling.

Ovnspannekake med bacon

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Elsker du pannekaker, men synes det tar for lang tid å steke dem? Sleng hele røra i stekeovnen, da vel! Vi lover at denne fluffy ovnspannekaken toppet med bacon og blåbær får bein å gå på i det øyeblikket du setter den på bordet!

Fiskegrateng

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Hjemmelaget fiskegrateng smaker kjempegodt, og er en fin måte å nytte fiskerester på. Dette er en barnevennlig og god fiskegrateng med makaroni.

Minestronesuppe vegetar

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Den italienske minestronesuppen er kjent og elsket over store deler av verden, og finnes i et utall ulike versjoner. Her er det rom for individuell smak og alternative råvarevalg, men i en minestrone skal det alltid være bønner og tomat. Husk å sette av tid til å bløtlegge bønnene!

Enkel fiskegryte

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Sliter du med å sette de anbefalte fiskemåltidene på bordet i løpet av uken? Prøv denne raske og nydelige fiskegryten, spesialkomponert for travle hverdager!

Ramenburger

Denne oppskriften har fått3 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Sprø, krydrede ramennudler erstatter brødet i denne trendburgeren. En spennende vri på den klassiske hamburgeren, og soyasaus og sesamolje gjør dette til en umamibombe! Toppet med syltet agurk, spicy srirachamajo og frisk lime.

Chicken korma

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Vi blir aldri lei av indisk mat! Korma - deilig saus med yoghurt, tomat og masse krydder - kan lages med ulike typer kjøtt, eller med deilige grønnsaker. Vi har brukt kylling overlår, som smaker masse og tåler å koke lenge. 

Puspas

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Puspas er bergensernes variant av fårikål, der en del av kålen erstattes av gulrot og potet. Det mystiske navnet «puspas» stammer fra Nederland, og betyr sammenkokt mat. 

Berlinerboller med lemoncurd og marengs

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Avansert
Cook Time
Over 60 min

Deilige berlinerboller fylt med syrlig lemon curd og toppet med luftig marengs - dette er bakverket for deg som liker å imponere! Fyll de gjerne med en ekstra god hjemmelaget lemon curd - for å virkelig lage den ultimate komboen av søtt og syrlig. 

Matmuffins med ris

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Det er så lett å sitte igjen med rester av ris etter at alle har fått det de skal ha. Det aller enkleste er å kassere restene, men putter du dem i kjøleskapet med én gang de er avkjølt, kan du fint bruke risen i minst et par dager. Vi har laget rismuffins med litt rester av kylling.