Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
Elsker du pannekaker, men synes det tar for lang tid å steke dem? Sleng hele røra i stekeovnen, da vel! Vi lover at denne fluffy ovnspannekaken toppet med bacon og blåbær får bein å gå på i det øyeblikket du setter den på bordet!
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
Hjemmelaget fiskegrateng smaker kjempegodt, og er en fin måte å nytte fiskerester på. Dette er en barnevennlig og god fiskegrateng med makaroni.
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Den italienske minestronesuppen er kjent og elsket over store deler av verden, og finnes i et utall ulike versjoner. Her er det rom for individuell smak og alternative råvarevalg, men i en minestrone skal det alltid være bønner og tomat. Husk å sette av tid til å bløtlegge bønnene!
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Sliter du med å sette de anbefalte fiskemåltidene på bordet i løpet av uken? Prøv denne raske og nydelige fiskegryten, spesialkomponert for travle hverdager!
Denne oppskriften har fått2,8 av 5 stjerner.
Sprø, krydrede ramennudler erstatter brødet i denne trendburgeren. En spennende vri på den klassiske hamburgeren, og soyasaus og sesamolje gjør dette til en umamibombe! Toppet med syltet agurk, spicy srirachamajo og frisk lime.
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Vi blir aldri lei av indisk mat! Korma - deilig saus med yoghurt, tomat og masse krydder - kan lages med ulike typer kjøtt, eller med deilige grønnsaker. Vi har brukt kylling overlår, som smaker masse og tåler å koke lenge.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Puspas er bergensernes variant av fårikål, der en del av kålen erstattes av gulrot og potet. Det mystiske navnet «puspas» stammer fra Nederland, og betyr sammenkokt mat.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Deilige berlinerboller fylt med syrlig lemon curd og toppet med luftig marengs - dette er bakverket for deg som liker å imponere! Fyll de gjerne med en ekstra god hjemmelaget lemon curd - for å virkelig lage den ultimate komboen av søtt og syrlig.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Det er så lett å sitte igjen med rester av ris etter at alle har fått det de skal ha. Det aller enkleste er å kassere restene, men putter du dem i kjøleskapet med én gang de er avkjølt, kan du fint bruke risen i minst et par dager. Vi har laget rismuffins med litt rester av kylling.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Elsker du pannekaker, men synes det tar for lang tid å steke dem? Sleng hele røra i stekeovnen, da vel! Vi lover at denne fluffy ovnspannekaken toppet med bacon og blåbær får bein å gå på i det øyeblikket du setter den på bordet!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Hjemmelaget fiskegrateng smaker kjempegodt, og er en fin måte å nytte fiskerester på. Dette er en barnevennlig og god fiskegrateng med makaroni.
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Den italienske minestronesuppen er kjent og elsket over store deler av verden, og finnes i et utall ulike versjoner. Her er det rom for individuell smak og alternative råvarevalg, men i en minestrone skal det alltid være bønner og tomat. Husk å sette av tid til å bløtlegge bønnene!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Sliter du med å sette de anbefalte fiskemåltidene på bordet i løpet av uken? Prøv denne raske og nydelige fiskegryten, spesialkomponert for travle hverdager!
Denne oppskriften har fått3 av 5 stjerner.
Sprø, krydrede ramennudler erstatter brødet i denne trendburgeren. En spennende vri på den klassiske hamburgeren, og soyasaus og sesamolje gjør dette til en umamibombe! Toppet med syltet agurk, spicy srirachamajo og frisk lime.
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Vi blir aldri lei av indisk mat! Korma - deilig saus med yoghurt, tomat og masse krydder - kan lages med ulike typer kjøtt, eller med deilige grønnsaker. Vi har brukt kylling overlår, som smaker masse og tåler å koke lenge.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Puspas er bergensernes variant av fårikål, der en del av kålen erstattes av gulrot og potet. Det mystiske navnet «puspas» stammer fra Nederland, og betyr sammenkokt mat.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Deilige berlinerboller fylt med syrlig lemon curd og toppet med luftig marengs - dette er bakverket for deg som liker å imponere! Fyll de gjerne med en ekstra god hjemmelaget lemon curd - for å virkelig lage den ultimate komboen av søtt og syrlig.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Det er så lett å sitte igjen med rester av ris etter at alle har fått det de skal ha. Det aller enkleste er å kassere restene, men putter du dem i kjøleskapet med én gang de er avkjølt, kan du fint bruke risen i minst et par dager. Vi har laget rismuffins med litt rester av kylling.
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!