Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Karbonader er mat som alle liker. Serveres både til lunsj og middag, på koldtbord og i mange sosiale lag.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Det finnes nesten ingen grenser for hva du kan ha i en pai. Denne paien med skinke og brokkoli er på plass på middagsbordet på under en time.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Rømmegrøt, gjerne i følge med spekemat, har lange tradisjoner i Norge, og forbindes for mange med sankthansfeiring, olsokfeiring eller fjellturer. Grøten lager du enkelt selv, og fast tilbehør er sukker, kanel og smøret som skummes av grøten under koking.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Saftig indrefilet av svin er perfekt grillmat når du skal ha gjester. Server svinefileten med crunchy brokkolisalat og grillet sitron.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Blåskjell er herlig sommermat, og kan utmerket godt tilberedes på grillen. Vi har laget en variant med chili og kokosmelk, som er helt nydelig. Server med ferskt brød til å dyppe i sausen.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Crispy chicken, også kalt "Popcorn Chicken", er en crunchy og saftig kyllingrett. Sammen med asiatisk glaze er dette en skikkelig smaksbombe!
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Kokt laks er en rotekte norsk middagsklassiker. Retten er festmat og har blitt selve middagsbordets symbol for 17. mai i Norge. Med fiskeskivens vakre korallrøde farge blir den også en fryd for øyet der den ligger side om side med agurksalat, poteter og gyllent sandefjordsmør.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Pavlova er oppkalt etter den russiske ballettdanserinnen Anna Pavlova. Pavlovakaken er florlett, sprø og smelter i munnen. En suksess i hvert selskap og er en 17. mai-kake som er enkel å lage. Med denne oppskriften får du et perfekt resultat hver gang.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Laksepai er perfekt å servere når du har gjester, og med røkelaks får paien enda mer smak! Servert med frisk asparges er dette en ypperlig lunsj- eller middagsrett.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Karbonader er mat som alle liker. Serveres både til lunsj og middag, på koldtbord og i mange sosiale lag.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Det finnes nesten ingen grenser for hva du kan ha i en pai. Denne paien med skinke og brokkoli er på plass på middagsbordet på under en time.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Rømmegrøt, gjerne i følge med spekemat, har lange tradisjoner i Norge, og forbindes for mange med sankthansfeiring, olsokfeiring eller fjellturer. Grøten lager du enkelt selv, og fast tilbehør er sukker, kanel og smøret som skummes av grøten under koking.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Saftig indrefilet av svin er perfekt grillmat når du skal ha gjester. Server svinefileten med crunchy brokkolisalat og grillet sitron.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Blåskjell er herlig sommermat, og kan utmerket godt tilberedes på grillen. Vi har laget en variant med chili og kokosmelk, som er helt nydelig. Server med ferskt brød til å dyppe i sausen.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Crispy chicken, også kalt "Popcorn Chicken", er en crunchy og saftig kyllingrett. Sammen med asiatisk glaze er dette en skikkelig smaksbombe!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Kokt laks er en rotekte norsk middagsklassiker. Retten er festmat og har blitt selve middagsbordets symbol for 17. mai i Norge. Med fiskeskivens vakre korallrøde farge blir den også en fryd for øyet der den ligger side om side med agurksalat, poteter og gyllent sandefjordsmør.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Pavlova er oppkalt etter den russiske ballettdanserinnen Anna Pavlova. Pavlovakaken er florlett, sprø og smelter i munnen. En suksess i hvert selskap og er en 17. mai-kake som er enkel å lage. Med denne oppskriften får du et perfekt resultat hver gang.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Laksepai er perfekt å servere når du har gjester, og med røkelaks får paien enda mer smak! Servert med frisk asparges er dette en ypperlig lunsj- eller middagsrett.
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!