Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

Røkt svinekam

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Røkt svinekam med bein er god, gammel tradisjonsmat og er med sin milde røyk- og saltsmak elsket av mange. Får du tak i en hel kam er det mat nok til hele slekta, mens en mindre bit på 2 kilo er super middag til en familie på 4-5 personer. Her får du vite hvordan du tilbereder røkt svinekam i stekeovnen.

 

Kylling Alfredo

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Pasta Alfredo er en italiensk klassiker, og servert sammen med stekt kyllingfilet får du en middag med enda mer smak og næring! Topp gjerne med frisk bladpersille og kvernet pepper.  

Ovnsbakt torsk med brokkoli og purre

Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Torsk, brokkoli og purre og en varm stekeovn - stort mer skal ikke til for å lage en rask og god fiskemiddag! Server med quinoa, ris eller byggryn for et mer mettende måltid.

Bifftaco

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Hva med å lage en litt annerledes taco? Fredagstaco’n regnes nærmest som en av nasjonalrettene våre! Bytter du ut kjøttdeigen og de ferdige krydderblandingene med strimlet biffkjøtt fra norsk storfe løfter du smaken og får en litt sunnere variant. Med følge av hjemmelaget guacamole og salsa i tortillaen er fredagskvelden reddet!

 

  

Åpen vegetarlasagne

Denne oppskriften har fått3,7 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

En lasagne behøver ikke nødvendigvis bakes i ovnen. Prøv å servere den slik - lag på lag direkte på tallerkenen. Denne versjonen er vegetarisk, men du kan like gjerne lage den med den tradisjonelle kjøttsausen.

Grillet ørretfilet

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Fisk på grillen kan være en utfordring, men et stort stykke laks- eller ørretfilet er genialt å legge over flammene. Ved hjelp av en grillrist for fisk er det lett å lykkes.

Byggrynsalat med røkt svinekam

Denne oppskriften har fått3 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Dette er en klassisk resterett med enkle ingredienser og med store muligheter for variasjon. Med kokte byggryn, perlespelt eller andre gryn og middagsrester av røkt svinekam eller annet kjøtt tar det ikke mange minuttene å lage denne salaten - super til lunsj eller en lett og rask middag.

Røkt svinekam

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Røkt svinekam med bein er god, gammel tradisjonsmat og er med sin milde røyk- og saltsmak elsket av mange. Får du tak i en hel kam er det mat nok til hele slekta, mens en mindre bit på 2 kilo er super middag til en familie på 4-5 personer. Her får du vite hvordan du tilbereder røkt svinekam i stekeovnen.

 

Kylling Alfredo

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Pasta Alfredo er en italiensk klassiker, og servert sammen med stekt kyllingfilet får du en middag med enda mer smak og næring! Topp gjerne med frisk bladpersille og kvernet pepper.  

Ovnsbakt torsk med brokkoli og purre

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Torsk, brokkoli og purre og en varm stekeovn - stort mer skal ikke til for å lage en rask og god fiskemiddag! Server med quinoa, ris eller byggryn for et mer mettende måltid.

Wok med kylling og nudler

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Vil du ha superenkel og fresh hverdagsmiddag, da lager du wok med kylling og grønnsaker. Enkelt - smakfullt - magert!

Bifftaco

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Hva med å lage en litt annerledes taco? Fredagstaco’n regnes nærmest som en av nasjonalrettene våre! Bytter du ut kjøttdeigen og de ferdige krydderblandingene med strimlet biffkjøtt fra norsk storfe løfter du smaken og får en litt sunnere variant. Med følge av hjemmelaget guacamole og salsa i tortillaen er fredagskvelden reddet!

 

  

Åpen vegetarlasagne

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

En lasagne behøver ikke nødvendigvis bakes i ovnen. Prøv å servere den slik - lag på lag direkte på tallerkenen. Denne versjonen er vegetarisk, men du kan like gjerne lage den med den tradisjonelle kjøttsausen.

Grillet ørretfilet

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Fisk på grillen kan være en utfordring, men et stort stykke laks- eller ørretfilet er genialt å legge over flammene. Ved hjelp av en grillrist for fisk er det lett å lykkes.

Kvæfjordkake (Verdens beste)

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Saftig kakebunn, sprø marengs og silkemyk vaniljekrem! Kvæfjordkake er norges nasjonalkake, en typisk 17. mai-kake, og går også under navnet Verdens beste. Det skulle vel si alt? 

Byggrynsalat med røkt svinekam

Denne oppskriften har fått3 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Dette er en klassisk resterett med enkle ingredienser og med store muligheter for variasjon. Med kokte byggryn, perlespelt eller andre gryn og middagsrester av røkt svinekam eller annet kjøtt tar det ikke mange minuttene å lage denne salaten - super til lunsj eller en lett og rask middag.