Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pasta Alfredo med kylling

Kylling Alfredo

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g tagliatelle , pappardelle eller annen båndpasta
  • 1 l vann
  • 0,5 dl salt
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 1 ts salt
  • 1 ts kvernet pepper
  • 1 ss nøytral olje eller smør
  • 200 g parmesan
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pasta Alfredo er en italiensk klassiker, og servert sammen med stekt kyllingfilet får du en middag med enda mer smak og næring! Topp gjerne med frisk bladpersille og kvernet pepper.  

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g tagliatelle , pappardelle eller annen båndpasta
  • 1 l vann
  • 0,5 dl salt
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 1 ts salt
  • 1 ts kvernet pepper
  • 1 ss nøytral olje eller smør
  • 200 g parmesan

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Kyllingfilet med ratatouille 3c (ekstra)

Del kyllingfilet i skiver eller tvers over, og server med en gang. Gjerne med litt hakket persille, pepper og litt ekstra parmesan.

Pasta Alfredo med kylling

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB11 30.05.2024 12:25:16