Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet ørretfilet

Ingredienser

  • ca. 400 g ørretfilet eller laksefilet
  • 2 kvister friske urter (for eksempel estragon eller dill)
  • 1 ss olje
  • 0,5 ts chiliflakes
  • ca. 8 båter hvitløk (kan utelates)
Del

Grillet ørretfilet

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Fisk på grillen kan være en utfordring, men et stort stykke laks- eller ørretfilet er genialt å legge over flammene. Ved hjelp av en grillrist for fisk er det lett å lykkes.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • ca. 400 g ørretfilet eller laksefilet
  • 2 kvister friske urter (for eksempel estragon eller dill)
  • 1 ss olje
  • 0,5 ts chiliflakes
  • ca. 8 båter hvitløk (kan utelates)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Hvitløkbåtene er mest til pynt, men innmaten er nydelig å bruke i en dip eller dressing. Klem ut innmaten og mos den fint med en gaffel før du bruker den videre.

Vi serverer ørretfileten med grillede grønnsaker, men her er det fritt fram for det du er mest glad i. En stor bolle frisk salat og en god dressing holder lenge. 

Grillet ørretfilet

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB13 23.03.2023 08:57:19